AK Parti Bafra İlçe Danışma Kurulu Meclis Toplantısı Yapıldı

AK Parti Bafra İlçe Danışma Kurulu Meclis Toplantısı Yapıldı

AK Parti İlçe Teşkilatı Eylül ayı danışma meclisi toplantısı Bafra Öğretmenevi Konferans salonunda gerçekleşti.

A+A-

AK Parti İlçe Teşkilatı Eylül ayı danışma meclisi toplantısı Bafra Öğretmenevi Konferans salonunda gerçekleşti.
Bafra İlçe Meclis toplantısına AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç , AK Parti Samsun İl Başkanı  Av. Ersan Aksu, AK Parti İlçe Başkanı Noter İbrahim Semiz, , İl Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Önceki Dönemler İlçe Başkanları Haluk Bülbül ve Tuncay Yurduseven, Kadın Kolları Başkanı ile Yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı ile Yönetimi, Mahalle Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve Teşkilat Mensupları katıldı.
AK Parti Bafra İlçe Danışma Kurulu Meclis Toplantısı divan seçimi ile başladı.
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından ilk olarak Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Noter İbrahim Semiz bir konuşma yaparak ilçe teşkilatının yaptığı çalışmalar ve projeleri hakkında bilgiler aktardı.
Sırasıyla Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç , AK Parti Samsun İl Başkanı  Av. Ersan Aksu, AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Ak Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz 2023 seçimlerinde yapılacak çalışmalar ve bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktardılar. 
Yapılan istişareler sonunda toplantı sona erdi.ak-parti-bafra-ilce-danisma-kurulu-meclis-toplantisi-yapildi-2.jpgak-parti-bafra-ilce-danisma-kurulu-meclis-toplantisi-yapildi-3.jpgak-parti-bafra-ilce-danisma-kurulu-meclis-toplantisi-yapildi-4.jpgak-parti-bafra-ilce-danisma-kurulu-meclis-toplantisi-yapildi-5.jpgak-parti-bafra-ilce-danisma-kurulu-meclis-toplantisi-yapildi-6.jpgak-parti-bafra-ilce-danisma-kurulu-meclis-toplantisi-yapildi-7.jpgak-parti-bafra-ilce-danisma-kurulu-meclis-toplantisi-yapildi-8.jpgak-parti-bafra-ilce-danisma-kurulu-meclis-toplantisi-yapildi-9.jpgak-parti-bafra-ilce-danisma-kurulu-meclis-toplantisi-yapildi-10.jpgak-parti-bafra-ilce-danisma-kurulu-meclis-toplantisi-yapildi1.jpg

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.