AK Parti Bafra İlçe Başkanı  Yurdusevenin 19 Mayıs Kutlama Mesajı

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Yurduseven'in 19 Mayıs Kutlama Mesajı

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven 19 Mayıs Kutlama Mesajı

A+A-

 

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile yazılı olarak kutlama mesajı yayımladı.

 

Başkan Yurduseven yayımladığı kutlama mesajın şu sözlere yer verdi ;Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün, işgal altındaki Anadolu topraklarında, kurtuluş meşalesini ateşleyerek milli mücadeleyi başlattığı günün yıldönümünü kutlamanın, onur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız, atalarımızın uğrunda binlerce şehit vererek kazandıkları bu toprakların her karışı şehit kanlarıyla ıslanmıştır. Kurtuluş Savaşımızın zafere uzanan seyrinde tüm Anadolu’ya ilham olan Gaziantepliler bunu çok iyi bilirler ki Kurtuluş Savaşı, Atatürk'ün ‘Ya istiklal, ya ölüm’ sözünde anlamını bulan bir var olma savaşıdır.

Bundan sonra bize düşen, Türk Milleti olarak, Atatürk’ün gösterdiği hedeflerden şaşmadan, çağdaşlaşma yolunda emin adımlarla ilerlemek, çağın bilim ve teknolojisini en iyi şekilde kullanmak, Cumhuriyet'imizi tüm kurum ve kurallarıyla sonsuza kadar yaşatmaktır.

Bu vesile ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum”dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.