Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz'in 15 Temmuz Açıklaması

15 Temmuz gecesi düzenlenen programda Ak Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, bafra55.net haber muhabirine o gece ile ilgili açıklamalarda bulundu.

A+A-

"FETÖ Terör Örgütü,Darbe girişimini tek başına tabi ki yapmaya çalışmadı, yurtdışındaki iş birlikçileriyle yapmaya çalıştı" diyen AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz şunları söyledi, "Biz bu hain saldırıyı vatandaşlarımız direnişle geri püskürtmüş oldu. Yani halkımız darbeye karşı darbe yapmış oldu. "

Muhabirimizin, "O akşam Cumhurbaşkanı, o konuşmayı yapmasaydı neler olurdu?" sorusunu Başkan Semiz şu şekilde yanıtladı: "Liderlik orda ortaya çıktı. Ak Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız orada gerçek bir lider olduğunu bir kez daha gösterdi. O konuşmayla bütün vatandaş sokağa çıktı ve darbe girişimini de önlemiş oldu."

Bafralılara sonsuz teşekkürlerini sunan Semiz; "Bu akşam burada bizi yalnız bırakmayan bütün halkımıza teşekkür ediyorum. Ak Parti yönetim kurulu üyeleri, Meclis üyeleri, MHP İlçe Başkanı, diğer siyasi parti ilçe başkanları, milletvekilimiz Orhan Kırcalı ve Kaymakam beye çok teşekkür ediyorum." dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.