Ak parti Bafra Gençlik kolları Başkanı Adnan Günal’ın yeni yıl mesajı

Ak parti Bafra Gençlik kolları Başkanı Adnan Günal’ın yeni yıl mesajı

Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı geride bıraktık. Umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin mutluluk ve heyecanının yaşandığı,

A+A-

 zaman içinde insanların kendilerini yenilemeleri, yeni yılla birlikte yeni başlangıçlara adım atmaları için bir fırsat olarak değerlendirmeye başlanmıştır.2017 yılına girerken yıl içersinde geçirmiş olduğumuz sıkıntılar,acılar artık yeni yılla birlikte yeni umutlar, güzel beklentiler, tüm dünya için iyimser dileklerin egemen olduğu bir ortam oluşmasını yüce Allah’tan niyaz ediyoruz.

Beklentilerimizin gerçeğe dönüşmesinde bireysel ve kurumsal çalışmalarla hedeflenen yere ulaşmanın ana kaynağının yine bireyin bizzat kendisi olduğunu, insanın kendi mutluluğunun çevresinin mutlu ve huzurlu olması ile tam bir anlam kazanacağını vurgulamak isterim. Bununla birlikte 1 Ocak sadece anlam itibariyle yeni yıla girmek olmadığını dile getiren başkan Günal İslam sancağı altında birleşen ümmetin kurtuluşunun habercisi olduğunu ifade ederek Mekke’nin fethinin tüm İslam çoğrafyası adına kutlu olduğunu hatırlattı.

 

Bu zamana kadar yaşanmış olumlu ya da olumsuz birikimlerin ışığında, 2017 yılının Devletimize,Milletimize,Dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, hepinize saygılarımı en içten dileklerimi sunuyorum.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.