AK PARTİ ADAYLIK SÜRECİNDEN SONRA BASINLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

AK PARTİ ADAYLIK SÜRECİNDEN SONRA BASINLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Bafra Belediye Başkanı ve AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, tüm olumsuzluklara rağmen büyük hizmetler yaptıklarını söyledi.

A+A-

Program bugün saat 10:00 da Ak Parti İlçe binasında gerçekleşti. Toplantıda açılış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven,  ‘Değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız, basınımızın değerli mensupları İlçe Teşkilatımıza hoş geldiniz şeref verdiniz.  Değerli arkadaşlar hepinizin malumu 1 ekim tarihi itibariyle Ak Parti için aday adayı süreci başlamıştı. Geçtiğimiz hafta Cuma akşamı genel meclisimiz tarafından bizlere tebliğ edilen belediye başkanı adayımızla ilgili isim netleştikten sonra belediye başkan adaylığıyla ilgili süreç sona erdi ve öncelikle 1 ekim tarihiyle başladığımız süreçte 6 tane aday adayımız vardı. Bir tanesi Mevcut Başkanımız Sayın Zihni Şahin’di. Bu süre içinde aday adaylarımızın hepsine  çok teşekkür ediyoruz. Yine Cuma günü adayımız belli olduktan sonra, cumartesi akşam da sağ olsunlar bizim davetimizi kırmadılar Milletvekilimiz Sayın Ahmet Yeni buradaydılar. Belediye Başkanımız ve aday adayı olan diğer 5 arkadaşımız Belde Belediye Başkanlarımızla birlikte bir araya geldik, bir arada bulunma imkanımız oldu ve Pazar günüde samsunda büyükşehir belediye başkanımızla 17 ilçe başkanımızın tanıtımını sayın bakanımızın ve milletvekillerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Eski Yaşar Doğu Spor Salonunda yapmış olduğumuz bu tanıtım toplantısına da Bafra’mızdan bir çok arkadaşımız katılım sağladı onlara da buradan çok teşekkür ediyorum. Ben katılımınız için hepinize çok teşekkür ediyorum ve konuşmalarını yapmak üzere sözü Belediye Başkanımız ve Belediye Başkan Adayımız Sayın Zihni Şahin’e takdim ediyorum’ dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven’in konuşmasının ardından söz alan Ak Parti Bafra Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zihni Şahin, ‘ Sayın İlçe Başkanım, çok değerli Belde Belediye Başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz ve çok değerli basın mensupları bildiğiniz gibi bir aday adaylığı süreci yaşandı ve bu geçtiğimiz Cuma akşamı sona erdi ve bizim adaylığımız açıklandı. Bugün bu toplantıyı teşekkür maksatlı yaptık. Ben kahvaltıya katıldığınız ve bizleri onurlandırdığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.  Değerli arkadaşlar işte bir 5 yıllık dönemi geride bıraktık. Biz her şeyden önce belediye başkanlığımın sürecinde hizmetleri yaparken yanlışta yapmamaya dikkat ettik.  Bu benim en önemli prensibimdi. Takdir edersiniz ki Bafra belediyesinin bütün olumsuzluklarına rağmen de  büyük hizmetler yaptık. Bafra’nın öncelikli acil problemlerinin bir çoğunu hallettik ve Bafra belediyesi bugün çok şükür bir yere bağlı olmadan her türlü hizmetlerini yapabilecek seviyeye geldi.’ Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.