AK PARTİ 6.ALAÇAM İLÇE KONGRESİ YAPILDI

AK PARTİ 6.ALAÇAM İLÇE KONGRESİ YAPILDI

AK PARTİ 6.ALAÇAM İLÇE KONGRESİ YAPILDI

A+A-

AK Parti Alaçam 6. Olağan Kongresi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Çağatay Kılıç, Hasan Basri Kurt, Orhan Kırcalı,AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır,Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, delegeler ve çok sayıda partilinin katılımıyla Alaçam Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Makamların gelip geçici olduğunu beyan eden Ak parti ilçe başkanı Ali Şengül, "8 yıldır görev yaptığım ilçe başkanlığı görevini layıkıyla yerine getirecek olduğuna inandığım değerli dava arkadaşım Selahattin Alkan ve yönetimine devrediyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır dolayısıyla bu güne kadar onur ve gururla taşıdığım bayrağı aynı duygularla ve dava aşkıyla devrediyoruz. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor başarılar diliyorum." dedi.Programda milletvekilleride konuşmalar yaptı.
Tekliste halinde seçime giren Selahattin ALKAN Alaçam Ak parti ilçe Başkanı seçildi,Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;Gürhan Batı,Hasan Özdemir,Güven Kıcır,Fatma Akgün,Ali Fikri Akçay,Ali Eroğlu,Mustafa Karataş,Arif Özdemir,Aydın Saruhan,Adil Parlak,Sema Karahan,Kenan Atay,Selami Kaymakçı,Şaban Yılmaz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.