AK Parti 5. Olağan Büyük Kongresi'ne Doğru

AK Parti 5. Olağan Büyük Kongresi'ne Doğru

AK Parti Samsun İl Başkan Vekili Alaattin Bayrak, kongrenin 1 Kasım’da tek başına iktidarın ve Türkiye’nin hedeflerine ulaşmasının kaynağı olacağını…

A+A-

AK Parti Samsun İl Başkan Vekili Alaattin Bayrak, kongrenin 1 Kasım’da tek başına iktidarın ve Türkiye’nin hedeflerine ulaşmasının kaynağı olacağını söyledi.
AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında İl Başkan Vekili Alaattin Bayrak, konuşmasına Dağlıca’da ve Iğdır’da meydana gelen hain terör saldırılarında şehit olan asker ve polislere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dileyip, eylemi gerçekleştirenleri de lanetleyerek başladı.
Bayrak, Ak Parti ve Ak Partililerin 14 yılın her gününü büyüme ve değişim isteyen bir ülkeye direnenlere karşı verilen haklı bir mücadele ile geçirdiğini belirtti. Bayrak, “Bu kongremiz Türkiye’nin demokratikleşme, kalkınma, ilerleme ve değerleriyle bütünleşme yolculuğuna, evrensel sorumluklarına ara vermeden, tüm hızıyla devam etmesinin kaynağı olacaktır. Bu kongremiz, milletimizin yeni Türkiye yolculuğuna devam etmesinin kaynağı olacaktır. Bu kongremiz, 1 Kasım’da tek başına iktidarın ve ülkemizin hedeflerine ulaşmasının kaynağı olacaktır. Bu kongremiz, kardeşliğimize helal getirmeye çalışanlara karşı milli iradenin güçlü sesinin kaynağı olacaktır. Bu kongremiz, 2023, 2053 ve 2071’e selametle ulaşmamızın kaynağı olacaktır. Bu kongremiz tek başına iktidarın anahtarıdır” dedi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.