Ak Gençler Polis İle Nöbette

Ak Gençler Polis İle Nöbette

AK Parti Bafra Gençlik Kolları Başkanı Adnan Gülal ve yönetim kurulu üyeleri, yılbaşında görev başındaki polisleri ziyaret etti.

A+A-

AK Parti Bafra Gençlik Kolları Başkanı Adnan Gülal  ve yönetim kurulu üyeleri, yeni yıla Bafra’da görev başındaki polis memurlarını ziyaret ederek girdi.

Gülal ve beraberindekiler, Bafra emniyet müdürlüğünde görev yapan polis memurlarını ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı, ikramda bulundular.

Yeni yıla vatanın ve milletin refahı ve huzuru için gece gündüz demeden çalışan görevi başındaki polislerle birlikte girmek istediklerini belirten Gülal, soğuk kış gecesinde görevleri başında olan polislere yalnız olmadıklarını hissettirmek istediklerini belirtti.

Gülal, şöyle konuştu:

"Polislerimiz milli ve manevi değerlerimizdir. 2016 yılı millet olarak bizlere bir çok acıyı yaşatan bir yıl oldu,  polislerimizi ve askerlerimizi şehit verdik. Halep, Cerablus ve Doğu Türkistan gibi birçok Müslüman şehrimizde acılar yaşadık. 15 Temmuz gibi hain bir darbe teşebbüsünü milletimizin iradesi ile bertaraf ettik. 2017 yılında şehit kanlarının durması, tüm İslam coğrafyasında zulüm gören müminlerin huzur ve refaha kavuşmasını Rabb'imizden niyazımızdır."

ak-gencler-polis-ile-nobette.jpegak-gencler-polis-ile-nobette-001.jpegak-gencler-polis-ile-nobette-002.jpegak-gencler-polis-ile-nobette-003.jpegak-gencler-polis-ile-nobette-004.jpegak-gencler-polis-ile-nobette-005.jpegak-gencler-polis-ile-nobette-006.jpegak-gencler-polis-ile-nobette-007.jpegak-gencler-polis-ile-nobette-008.jpeg

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.