AİLELERE ÖRNEK TEŞKİL EDİYORLAR

AİLELERE ÖRNEK TEŞKİL EDİYORLAR

19 Mayıs İlçesi Engiz Mahallesi’nde yaşayan Dursun Ailesi zihinsel ve bedensel özürlü 3 çocuğuna bebekler gibi bakıyor.

A+A-

19 Mayıs  İlçesi Engiz Mahallesi’nde yaşayan Alaeddin Dursun ve eşi Havva Dursun eşine az rastlanır bir sevgi ile zihinsel ve bedensel özürlü 3 çocuğuna bebekler gibi bakarak anne-baba sevgisinin en güzel örneğini sergiliyorlar.

Engiz Mahallesi’ndeki evlerinde yaşayan aslen Artvinli olan ve şairliği ile tanınan Alaeddin Dursun ve eşi, bakıma muhtaç özürlü 3 çocuğuna büyük ihtimam göstererek bakıyor olmaları, sağlıklı çocukları olan ailelere örnek teşkil ediyor.

 

Baba Aleattin Dursun,"İkiz çocuklarımızdan 1994 doğumlu Ahmet Dursun, Hasan Dursun ile 1992 doğumlu kızımız Cansu Sultan Dursun'a evimizde eşimle birlikte bakıyoruz. İkiz olan Ahmet ve Hasan; Cumhuriyet İlköğretim'i bitirdikten sonra görme özürlü olup kızımız Cansu'yu annesi mama ile besliyor.”dedi.

İkizler, Ahmet ve Hasan'ı da ben üç öğün yemekle besliyorum. Çocuklarımız ithal ilaç kullanıyorlar. Kızımız Cansu'yu, ilkokul 4'teki hastalığı nedeniyle okuldan aldık. Çocuklarımız 4 yıldır yatakta yatıyor, göremiyor ,gezemiyor ve konuşamıyorlar. Dursun Ailesi evlat sevgisinin en güzel örneğini sergiliyor.

HARUN YAZICI

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.