Ahmet Yılmaz'dan Teşekkkür

Ahmet Yılmaz'dan Teşekkkür

Bafra Kızılırmak Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yılmaz güven tazeleyerek yeniden başkan seçilmesi dolayısı ile yönetim kurulu adına bir teşekkür mesajı yayımladı

A+A-

Başkan Yılmaz mesajında, ’Bafra Kızılırmak Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifinin olağan genel kurul toplantısı 16 /07/ 2021 Cuma günü yapıldı.

Esnafımızın büyük katılımıyla gerçekleşen kongremiz tek liste üç yıl daha esnafımıza hizmet etmeyi bana Allah’ım nasip etti.

4 yılda Bafra esnafına 90 milyon kredi verdik. Bilerek hiç kimseyi kırmadık, kapılarımız herkese daima açık.  Bundan sonrada aynı şekilde devam edecek. Her zaman esnafımızın yanında olacağız.

Böyle bir günde bizi yalnız bırakmayan SAMKON Genel Başkanı Sayın H.Kaya Aşcı’ya, Türkiye Şoförler Federasyon Başkanı Sayın Fevzi Apaydın’a,  Samsun Esnaf Odalar Birliği (ESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler’e, Sinop Bölge Birliği Başkan vekili Gürsel Öz’e, kooperatif başkanlarıma,  oda başkanlarıma, siyasi parti ilçe başkanlarıma, Halk Bankası Bafra Şube Müdürüne, ONB Finans Bankası Bafra Şube Müdürüne, basınımızın güzide mensuplarına,  emniyet teşkilatımıza ve çok değerli ortaklarımıza katılımlarından dolayı çok teşekkür ederim.

Mübarek Kurban Bayramını tebrik eder, selam ve saygılarımı sunarım. Millet olma irademizi diri tutan; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Kurban Bayramını fırsat bilerek,  kardeşliğimizi pekiştirip, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak, huzur içerisinde yaşamaya özen göstermeli, bayramların güzelliğini, anlamını ve değerini bayram günleriyle sınırlı tutmayıp yaşamımızın her anında ve tüm insani ilişkilerimizde hatırlamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı kutluyor, bayramın bütün İslam âlemine hayırlara vesile olmasını, huzur ve barış getirmesini Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum” dedi.

ahmet-yilmazdan-tesekkkur-005.jpgahmet-yilmazdan-tesekkkur-006.jpgahmet-yilmazdan-tesekkkur-007.jpgahmet-yilmazdan-tesekkkur-008.jpgahmet-yilmazdan-tesekkkur-009.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.