Ahmet YILMAZ'dan 23 Nisan Çocuk Bayramı Mesajı

Ahmet YILMAZ'dan 23 Nisan Çocuk Bayramı Mesajı

Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Bafra Kahveciler Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

A+A-

Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Bafra Kahveciler Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, şu ifadelere yer verdi. 

“Egemenliğin millet iradesine verildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi 23 Nisan 1920 tarihinde kuruldu.

Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan bu anlamlı günü bu yıl da heyecanla karşılıyoruz. Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. yılını kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu anlamlı günü tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu günü en kıymetli varlığımız ve yarınlarımızı kuracak olan çocuklarımıza sahip çıkarak, onları sağlıklı, başarılı, manevi değerlerine bağlı erdemli bireyler olarak yetiştirmek en büyük görevimizdir. Bu duygularla Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk başkanı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum’’ dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.