Ahmet Yılmaz Yeni Mesajı

Ahmet Yılmaz Yeni Mesajı

Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, “Yeni yıl esnaf ve sanatkârlarımız başta olmak üzere ülkemiz ve milletimiz için bereketli ve hayırlı olsun” dedi.

A+A-

Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. 2020 yılında esnaf ve sanatkârları daha güzel ve umutlu günlerin beklediğini belirten Başkan Yılmaz, “Geçen yıllarda sosyal ve ekonomik alanlar başta olmak üzere esnaf ve sanatkârlarımız, ülkemiz ve milletimiz birçok zorluğa göğüs gerdi. Geride bıraktığımız yıllarda, gerek içerde gerekse dışarıda milletimizin geleceğini karartma hedefinde olanlara boyun eğmeyeceğimizi gösterdik. Aynı kararlılıkla, 2020 yılının teşvik ve desteklemelerle, birlik ve beraberlik içinde yaralarımızı sardığımız, geleceğe umutla baktığımız bir yıl olacağına inanıyorum” dedi.
“KEPENKLER ARDINA KADAR AÇIK”
Başkan Yılmaz, yeni yılda esnaf ve sanatkârların, Bafra’nın ve ülkenin geleceği için yeni başarılara ulaşmak için birlik ve beraberliği sağlamlaştırmak için var gücüyle çalışmaya devam edeceğini kaydetti. Başkan Ahmet Yılmaz, “Yeni yıla girerken vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına kepenklerini ardına kadar açan tüm esnaf kardeşlerimize bol kazanç diliyor, alışverişlerini esnafımızdan yaparak evlerine ekmek götürmelerine vesile olan vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum. 2020 tüm hemşerilerime, esnaf ve sanatkârlara sağlık, mutluluk, kardeşlik, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.