Ahmet Çalık Gözyaşlarıyla Defnedildi

Ahmet Çalık Gözyaşlarıyla Defnedildi

Trafik kazasında hayatını kaybeden 27 yaşındaki futbolcu Ahmet Çalık, herkesi yasa boğdu.

A+A-

Trafik kazasında hayatını kaybeden 27 yaşındaki futbolcu Ahmet Çalık, herkesi yasa boğdu. Gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlanan Ahmet Çalık'ın babası Ali Çalık'ın feryadı ise yürekleri paramparça etti. Oğlunun tabutuna sarılan baba, "Beni yetim bıraktın. Nereye baksam onu görüyorum" diyerek gözyaşı döktü.

Futbol camiası bu sabah Ankara'dan gelen acı haberle sarsıldı. Geçtiğimiz yıl Galatasaray'dan Konya  spor'a transfer olan Milli futbolcu Ahmet Çalık geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Niğde yolunda kontrolü kaybederek şarampole yuvarlanan araçta yaşamını yitiren 27 yaşındaki futbolcunun izin günü olduğu için şubat ayında yapmayı planladığı düğün nedeniyle Ankara'ya nikah tarihi almaya gittiği ortaya çıktı.

Ahmet Çalık'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından yakınlarınca teslim alınıp, Elmadağ ilçesine getirildi. Milli futbolcu için Elmadağ Sungur Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Bakanlar Katıldı

Cenaze törenine ailesi ve yakınlarının yanı sıra Gençlik ve  Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da katıldı.

Arkadaşları Yalnız Bırakmadı

Konya  spor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör İlhan Palut, Çalık'ın takım arkadaşları, birlikte futbol oynadığı eski takım arkadaşları, çalıştığı teknik adamlar, Gençlerbirliği ve Hacettepe takımları ile  spor camiasından çok sayıda isim de cenaze programında yer aldı.

Beni Yetim Bıraktın

Cenaze namazı öncesi oğlunun tabutuna sarılan Ali Çalık, cenaze töreni sırasında büyük üzüntü yaşadı. Ali Çalık, "Beni yetim bıraktın. Nereye baksam onu görüyorum" diyerek gözyaşı döktü.

Çalık kılınan cenaze namazının ardından Elmadağ'daki aile kabristanına götürüldü. Çalık burada gözyaşları ile toprağa verildi.

Ahmet Çalık'ın cenazesinde gözyaşları sel oldu! Babasının feryadı yürekleri paramparça ettiAhmet Çalık'ın cenazesinde gözyaşları sel oldu! Babasının feryadı yürekleri paramparça etti

Ahmet Çalık'ın cenazesinde gözyaşları sel oldu! Babasının feryadı yürekleri paramparça etti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.