Ağrılara bir iğneyle son !

Ağrılara bir iğneyle son !

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde yaşayan 82 yaşındaki Hasibe Türker, 20 yıl önce her iki dizinde başlayan ağrılar yüzünden birçok şehirde tedavi olmasına rağmen şifa bulamayınca çareyi Trabzon’da buldu.

A+A-

Diz ve ayaklarındaki ağrılar nedeniyle Trabzon Özel Medical Park Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Uzm. Dr. Kadir Göde’ye muayene olan Türker, her iki dizine PRP-kök hücre iğnesi yapılarak hem ağrılarından kurtuldu hem de rahatça yürüyebiliyor.
Yapılan uygulama sayesinde Hasibe Türker’in artık baston kullanmadığını kaydeden Dr. Göde, "Sadece her iki dizden yapılan PRP-kök hücre iğnesiyle hastayı sağlığına kavuşturmuş olduk. Şu an hastamız gayet iyi yürüyebiliyor. Bastonunu da kullanmasına gerek yok" dedi.
Bu tür vakaların sadece yaşlılarda olamayacağına işaret eden Göde, “Bu tür diz kireçlenmeleri yaşlılarda daha sık görülüyor ancak gençlerde de olabiliyor. Özellikle diz ağrısı şikayetleri olan hastalar yürürken, merdiven inip çıkma halinde iken ağrıların olması nedeniyle bize müracaat etmektedir. Yapılan tetkiklerde altta yatan sebepler tespit ediliyor ve ona göre tedavileri yapılıyor” diye konuştu.

"ARTIK YÜRÜYEBİLİYORUM"
Sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Hasibe Türker, ağrıları yüzünden Almanya’ya bile gittiğini belirterek, “Tedavi için yurt dışında doktorların yanı sıra Türkiye’de diz ağrısı tedavisi ile uğraşan doktorlara gittim. Yürüme zorluğu çekiyordum. Ağrı ve sancılar son 1 yıldır çekilmez oldu sonra bana Uzman Doktor Kadir Göde’yi tavsiye ettiler. Kendisi bana kan iğnesi yaptı ve hemen olumlu etkisini gördüm; şimdi çok iyiyim. Yürümem artık eskisi gibi. Doktorum artık namazımı ayakta kılabileceğimi ve bir daha baston kullanmayacağımı da söyledi” ifadelerini kullandı.

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.