AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ BAFRA’DA HİZMETE GİRDİ

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ BAFRA’DA HİZMETE GİRDİ

Samsun'un Bafra İlçesinde 34 yıldır bir fiil Diş Hekimliği yapan

A+A-

Hasan Bayrakcı Karadeniz Bölgesinin en Modern özel ağız ve diş sağlığı polikliniği hizmete açtı.

Daha önce 100.Yıl Bulvarı Cennetlikzade İşhanındaki Muayenehanesinde yıllardır Bafra ve Bölgesine hizmet veren Diş Hekimi Hasan Bayrakcı Bafralılara layık modern bir polikliniği hizmete sundu.

5 kat üzerine yapılan modern poliklinikte hizmet alan hastalar memnuniyetlerini belirterek,''Böyle bir ağız ve diş sağlığı polikliniğin

Bafra'da olması bizler için birer bir şanstır. Bafra gün geçtikçe sağlık alanında bir ivme yakalamıştır. En son Bafra ve Bölge halkına böyle bir modern tesisin hizmete sunulması bizleri son derece memnun etmiştir.''dediler.

Özel Hasan Bayrakcı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Mesul Müdürü Endodonti Uzmanı Dr.Diş Hekimi Melih Bayrakcı yaptığı açıklamada,''34 yıldır Bafra ve Bölgemize diş sağlığı alanında

hizmet veren babam Diş Hekimi Hasan Bayrakcı ile beraber modern ekipmanlarla donatılmış yeni ağız ve diş sağlığı polikliniğimizde hizmet vermeye başladık. Bizler hem doğduğumuz, hem de doyduğumuz şehrimize hizmet vermekten mutluluk duyacağız. Resmi açılışımızı ilerleyen günlerde tüm Bafralı Hemşerilerimizle birlikte yapacağız. Hastalarımıza yeni yerimizde hizmet sunmaya  başlamış bulunuyoruz. Randevu için  0362 532 04 44- 543 29 47 nolu telefonlardan irtibata geçilebilir.''dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.