Afyonkarahisar’da Gülben Ergen’e Yoğun İlgi

Afyonkarahisar’da Gülben Ergen’e Yoğun İlgi

Afyonkarahisar’da Gülben Ergen’e Yoğun İlgi

A+A-

Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden Gülben Erge,n kurucusu olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği ile ilgili söyleşi ve imza etkinliği için geldiği Afyonkarahisar’da yoğun bir ilgi ile karşılandı.
Kentte yeni açılan Park Afyon Alışveriş Merkezinde hayranları ve sevenleri ile bir araya gelen Gülben Ergen’e ilginin yoğun olduğu gözlenirken, hayranları Ergen’e daha yakın olmak için adeta birbirleri ile yarıştılar. Dernek hakkında yaptığı söyleşide hayranlarının sorularını yanıtlayan Ergen, derneğin 29 ildeki faaliyetlerini 81 ilde yürütülmesi için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını ifade etti. Söyleşinin ardından küçük bir hayranının özçekim isteğini kırmayan Ergen, 10 yaşlarındaki kız çocuğunun yanına oturtarak özçekim yaptı. Fotoğrafın çekilmesi ile küçük çocuk gözyaşlarını tutamadı. Söyleşi sonrasında ünlü sanatçı Ergen, korumalar ve güvenlikler eşliğinde alışveriş merkezinin yürüyen merdivenlerinden yukarı çıktı. 4 katlı alışveriş merkezinin balkonlarını dolduran vatandaşlar Ergen’e sevgi gösterilerinde bulundu. Gülben Ergen’in etkinlik alanından ayrılışının ardından podyumda Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin not kağıtları ve telefon koruyucu kapakları dağıtılmak istendi. Aşırı izdiham nedeniyle görevlilerin zor anlar yaşadığı dağıtım sırasında görevliyi ittiren kadınlar kutudaki hediyelikleri kapıştı. Zaman zaman birbirini yere düşüren kadınlar, hediyeliklerden 5-10’ar alırken çocuklar ezilme tehlikesi yaşadı.
Öte yandan, etkinlikte Ergen’in engelli bir hayranı ile yakından ilgilenmesi de diğer hayranları tarafından takdirle karşılandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.