Afet Bölge Deposu Hizmete Hazır

Afet Bölge Deposu Hizmete Hazır

Türk Kızılayı, yurt içinde meydana gelen doğal afetler sonrasında afetzedelere acil beslenme hizmeti verecek olan "Afet Deposu" hizmete girdi.

A+A-

Türk Kızılay'ı Bafra Şube Başkanı Halim Tutku Demircan ve Yönetimi'nin çalışmaları neticesinde 2018 yılında başlatılan afet deposu inşaat çalışmaları bitti. 

2018 yılında yapılması planlanan ve  afet sonrası bölgedeki acil ihtiyaçları karşılamak için yapılan afet deposu , beslenme alanında, Mobil Ekmek Fırını, Mobil Mutfak ve Mobil İkram Araçları ile kaliteli ve hızlı hizmetle afetzedelerin yanında olması planlanıyor.

Türk Kızılay'ı Bafra Şube Başkanı Ecz. Halim Tutku Demircan, Böylesi önemli  bir afet deposunu Bafra'ya kazandırmaktan  mutluyuz umarım bölgeye ve Bafra'ya önemli hizmetler ederiz" dedi.

Çetinkaya Bölgesinde yer alan Afet Bölöge deposunun İnşatının bitmesiyle depoyu ziyaret eden Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen şunları söyledi, "Türk Kızılay'ı Türkiye'nin en büyük "sivil Toplum Kuruluşu"dur, hizmetlerine verilen bağışlarla devam eden Türk Kızılay'ı ülkemizde yaraları sarmaya da devam ediyor. Ben bu deponun bitirilmesinde katkısı olan herkese teşekkür ederim" dedi.

Afet Bölge Deposu Hizmete HazırAfet Bölge Deposu Hizmete HazırAfet Bölge Deposu Hizmete HazırAfet Bölge Deposu Hizmete HazırAfet Bölge Deposu Hizmete Hazır

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.