ADNAN GÜNAL’DAN TEŞEKKÜR MESAJI

ADNAN GÜNAL’DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bafra Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Adnan Günal ‘’Alemlerin Efendisi Sevgi Gecesi’’ Programında Emeği Geçenlere Teşekkür Etti.

A+A-

Bafra Ak Parti Gençlik Kollarının organize ettiği ‘’ Alemlerin Efendisi Sevgi Gecesi ‘’ programına dair Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Adnan Günal geceyle ilgili Barış fm programcısı ve bafra55.net haber muhabiri İsa Şen’e açıklamalarda bulundu.

Günal yaptığı açıklamada;bu yılda belediyemizin kazandırdığı yeni kent meydanında böyle bir programda buluşmak nasip oldu.u gecede bizleri bir arada buluşturan neden,kendisini anlatmaya kelimelerin kiyafetsiz kaldığı sevgililer sevgilisine,şefkat abidesine duyduğumuz sevgi ve özlemdir.Biz görev yaptığımız dönem içersinde de O’nu daha iyi anlamak ve anlatmak için programlar tertip ettik. O programlarada halkımız büyük ilgi gösterdiler.Herkezden Allah Razı Olsun.Gençlik Kolları adına günler öncesinden tertip ettiğimiz bu gece de bir eksiğimiz olduysa ben tekrardan sizler aracılığıyla özür diliyorum.Kulların yaptıklarında eksiklikler olabilir bu neden affınıza sığınıyoruz dedi.

Ayrıca bu etkinliklerin son olmayacağını da belirten Adnan Günal,Ak Parti Gençlik Kolları’na ve bu organizasyonda  emeği geçen herkeze teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum