Aday Okulun’da“21.Yüzyılda Var Olmak” Konferansı

Aday Okulun’da“21.Yüzyılda Var Olmak” Konferansı

Aday Okullarında etkinlik programlarına bu defa “21. Yüzyılda Var Olmak” konulu konferansla devam edildi.

A+A-

Aday Okullarında etkinlik programlarına bu defa  “21.Yüzyılda Var Olmak” konulu konferansla devam edildi.

Ondokuzmayıs Üniversitesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Şener ŞENTÜRK tarafından verilen konferans da öğrencilere kuşaklar arası farklılıklar, dünyada neler değişiyor, değişen yüzyıla nasıl uyum sağlanacağı, bunun için neler yapılması gerektiği,bize düşen görevler nelerdir vb.konular örnekleri ile anlatıldı.

Öğrencilerin dikkatle dinledikleri gözlemlendi.Konferans sonunda öğrenciler21.Yüzyıl ve teknolojik gelişmelerle ilgili sorular sordular
Ondokuzmayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Şener ŞENTÜRK öğrencilerin sorularını cevaplarken,dikkatle dinlemelerinden ve güzel sorular sormalarından dolayı öğrencilere teşekkür etti.

Program sonunda Okul Müdürü Mustafa KURT ve Aday Okulları Kurucusu Yüksel KAYGISIZ Doç.Dr. Şener ŞENTÜRK’ e teşekkür ederek hediye takdiminde bulundular.

 

aday-okullunda21-yuzyilda-var-olmak-konferansi.jpegaday-okullunda21-yuzyilda-var-olmak-konferansi-001.jpegaday-okullunda21-yuzyilda-var-olmak-konferansi-002.jpegaday-okullunda21-yuzyilda-var-olmak-konferansi-003.jpegaday-okullunda21-yuzyilda-var-olmak-konferansi-004.jpegaday-okullunda21-yuzyilda-var-olmak-konferansi-005.jpeg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.