Aday Okullarından Kaymakam ve Belediye Başkanına Ziyaret

Aday Okullarından Kaymakam ve Belediye Başkanına Ziyaret

Samsun’un Bafra ilçesinde eğitim camiasının önde elen isimlerinden Aday Okulları yönetim kurulu üyeleri, ilçeye yeni atanan ve göreve başlayan

A+A-

 Bafra İlçe Kaymakamı Ahmet Adanur ve tekrar Bafra Belediye Başkanlığına aday gösterilen Hamit Kılıç’ı makamında ziyaret ettiler.
Bafra ilçesinde eğitim camiasının önde elen isimlerinden Aday Okulları yönetim kurulu üyeleri Bafra’da göreve başlayan Kaymakam Ahmet Adanur’u daha sonra AK Parti Bafra Belediye Başkan adayı gösterilen Hamit Kılıç’ı makamların da hayırlı olsun ziyaretlerin de bulundular.
Aday Okulları Kurucu temsilci Yüksel Kaygısız, Özel Mavi Aday Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Canik ve kurucu üye Mehmet Avcı ile birlikte Bafra ilçesinde yeni göreve atanan Kaymakam Ahmet Adanur’u makamında ziyaret ettiler. Sami ve sıcak ortamda gerçekleşen ziyarette Kaymakam Adanur Bafra’da özel eğitim konusunda bilgi aldı. Ziyaretten memnun olduğunu dile getiren, Adanur, inşallah ilçemiz de Milli Eğitim Müdürlüğü ve sizlerle eğitim – öğretim çıtasını yükseltmek olacaktır. Bu da sizlerle yapacağız ortak çalışmalarla olacak dedi.
Adanur’u ziyaretten sonra AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı olarak tekrar Genel Merkez tarafından Aday gösterilen Hamit Kılıç’ı makamın da hayırlı olsun ziyaretin de bulundular. Sıcak bir havada ve ortamda geçen ziyaretten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise ziyaretten olduğu memnuniyeti dile getirirken, ayrıca Aday Okulları Kurucu temsilci Yüksel Kaygısız, Özel Mavi Aday Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Canik ve kurucu üye Mehmet Avcı’ya ilçemiz de eğitim – öğretim konusunda verdiğiniz özveri çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

aday-okullarindan-belediye-ve-kaymama-ziyaret-1.jpgaday-okullarindan-belediye-ve-kaymama-ziyaret-5.jpgaday-okullarindan-belediye-ve-kaymama-ziyaret-8.jpgaday-okullarindan-belediye-ve-kaymama-ziyaret-77.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.