ADAY OKULLARINDA SATRANÇ COŞKUSU

ADAY OKULLARINDA SATRANÇ COŞKUSU

4, 5 Mayıs Günlerinde 1.si düzenlenen Samsun geneli Aday Okulları Satranç Turnuvası yoğun ilgi gördü. TSF ile organize edilen turnuvada çekişmeli müsabakalar gerçekleşti.

A+A-

3 kategoride yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, İyi Parti İlçe Başkanı Aydoğan YILMAZ ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Öcal tarafından verildi.

Bafra Kitap Kırtasiye Tezcan Özdemir ve Doğru Cevap Özel Eğitim Kurslarının katkılarıyla düzenlenen turnuvada 8 yaş kategorisinde yarışan tüm sporculara satranç setleri, aday ortaokulları lise müdürleri Murat Baş ve Kadir Canik tarafından hediye edildi. Ödül töreninde konuşma yapan Aday Okulları Kurucu Müdürü Yüksel KAYGISIZ , satranç turnuvalarının sporculara katkılarını anlattığı konuşmasında bu turnuvanın geleneksel hale getirileceğini belirtti.

Konuşmasında TSF yetkililerinden il temsilcisi Duran KARAKÖSE , ilçe temsilcisi Cemal BEKGÖZ ve hakemlere, törene katılan protokol üyelerine, turnuvaya katılan sporculara, davetlilere ve basın mensuplarına teşekkür etti

aday-okullarinda-satranc-coskusu-1.jpgbafra55net

aday-okullarinda-satranc-coskusu-2.jpgbafra55net

aday-okullarinda-satranc-coskusu-3.jpgbafra55nnet

aday-okullarinda-satranc-coskusu-5.jpgbafra55net

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.