Aday Okullarında “Girişimci Kadınlar Başarı Hikayeleri “Anlatıldı..

Aday Okullarında “Girişimci Kadınlar Başarı Hikayeleri “Anlatıldı..

Aday Okullarında bu defa 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde “GİRİŞİMCİ KADINLARIN BAŞARI HİKAYELERİ” konulu söyleşi gerçekleştirildi.

A+A-

Aday Okullarında bu defa 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde   “GİRİŞİMCİ KADINLARIN BAŞARI HİKAYELERİ” konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Söyleşiye  Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve  Aydıner Holding Yönetim Kurulu Üyesi Nur AYDINER MERAL , Bafra Nokul ve Lokum Evi Sahibi Nezahat ŞAHİN ve Aysunzade Tekstil Sahibi Aysun MACİT katıldılar. Söyleşide öğrencilere başarı öykülerini anlatan iş kadınları, iş hayatında başarılı olabilmek için hedef koymanın, planlı olmanın, ihracat için uluslararası iletişim kurumlarından yararlanmanın, teknolojinin takip edilmesinin, değişime ve gelişime açık olunmasının ve bu süreç de sürekli mesleki eğitimlerle insanın kendisini geliştirmesi gerektiğini anlattılar. İş yaşamlarında unutamadıkları anıları da öğrencilerle paylaştılar.

 

aday-okullarinda-girisimci-kadinlar-basari-hikayeleri-anlatildi.jpegaday-okullarinda-girisimci-kadinlar-basari-hikayeleri-anlatildi-001.jpegaday-okullarinda-girisimci-kadinlar-basari-hikayeleri-anlatildi-002.jpegaday-okullarinda-girisimci-kadinlar-basari-hikayeleri-anlatildi-003.jpegaday-okullarinda-girisimci-kadinlar-basari-hikayeleri-anlatildi-004.jpegaday-okullarinda-girisimci-kadinlar-basari-hikayeleri-anlatildi-005.jpegaday-okullarinda-girisimci-kadinlar-basari-hikayeleri-anlatildi-006.jpegaday-okullarinda-girisimci-kadinlar-basari-hikayeleri-anlatildi-007.jpegaday-okullarinda-girisimci-kadinlar-basari-hikayeleri-anlatildi-008.jpegaday-okullarinda-girisimci-kadinlar-basari-hikayeleri-anlatildi-009.jpeg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.