Adalet ve Kalkınma Partisi Bafra İlçe Başkanlığında Bayramlaşma

Adalet ve Kalkınma Partisi Bafra İlçe Başkanlığında Bayramlaşma

Adalet ve Kalkınma Partisi Bafra İlçe Başkanlığında, Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı’nın katılımında bayramlaşma programı gerçekleşti.

A+A-

Bayramlaşmada AKP Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Kadın Kolları Başkanı Nazife Soruklu ve Gençlik Kolları Başkanı Murat Arslan hazır bulundu.

 

 

Açılış Konuşmasını yapan Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, ‘’Öncelikle muazzam Bayramınızı tebrik ediyorum. Tabi bizim bu bayramdan sonra en büyük bayramımız inşallah 23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul seçimi sonucunda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını aldığımızda olacaktır. Ve biz 24 Haziran’ı inşallah 2. Bayram olarak kutlayacağız. Tekrar bayramlaşma programına geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum’’ dedi.

İlçe Başkanının ardından konuşmasını yapan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ’’Cenabı Hakka şükürler olsun bir bayram da daha yine beraberiz.  Bir yıl geçti ve yine güzel bir toplulukla hep beraber Ramazan Bayramını idrak ediyoruz. Hepinize teşekkür ediyorum.

Tabi az önce İlçe Başkanımızın da söylediği gibi önümüz de çok önemli bir seçim var. Bir burada tabi seçimleri atlattık çok şükür… Bölgemizde güzel neticeler elde ettik. Ama bizim için daha da önemlisi İstanbul seçimleri… Bununla ilgili Allah nasip ederse zaten bununla ilgili zaten çalışmalara başladık. Ayın 10’undan sonra inşallah İstanbul’dayız, İstanbul’da en güzel şekilde destek vereceğiz inşallah İlçe Başkanımız ile beraber… İstanbul’a gittiğimiz zaman orada ki arkadaşlarımızı ziyaret edeceğiz, gündüz demeden gece demeden İstanbul seçimlerinde biz Bafra Teşkilatı olarak verebileceğimiz maksimum desteği vermeye çalışacağız. Ben hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Ramazanınız hayırlı olsun, sağ olun, var olun’’ dedi.

Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın ardından konuşmasını yapan Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, ’’Bizleri bu birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan’a ulaştıran, Ramazan Bayramını da yine birlik ve beraberlik içerisinde kutlamamızı sağlayan Yüce Allah’ı Hamd Ediyoruz. Değerli hemşerilerim, değerli arkadaşlar. 23 Haziran önemli bir tarih. İstanbul seçimleri belki yerel bir seçim ama baktığımızda artık öyle bir noktaya geldi ki sadece Türkiyede ki yapılmış olan bu seçim, milletimizi ilgilendirmiş olmasına rağmen tüm Dünyanın da gözünü kulağını dikmiş olduğu bir seçim. Hep beraber bunlara şahit oluyoruz. İstanbul seçimlerinde yaşanmış olanları 31 Mart yerel seçimlerinde hep birlikte gördük.

Bizim en büyük değerimiz ülkemiz, milletimiz, ezanımız, bayrağımız… Biz çalışmalarımızı onun için gerçekleştireceğiz. Allah rızası için yapacağız. Zaten etrafımız da ki yaşananları hep beraber görüyoruz. Zor bir coğrafya. Ama bir o kadar da önemli bir coğrafya. Bir toprak parçası, bir vatan. Şehit kanları ile sulana sulana elde edilmiş bir vatan. Ve hala daha şehit vermeye devam ediyoruz.

Bu vesile ile bu vatan için şehit olmuş olan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Bizlere de onların şefaatine nail olmayı nasip eylesin. İnşallah bu vatanımız için gazi olmuş olan yaralılarımıza da Allah’tan acil şifalar diliyoruz.

Ben hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Ramazanınız hayırlı olsun, sağ olun, var olun’’ dedi.

adalet-ve-kalkinma-partisi-bafra-ilce-baskanliginda-bayramlasma-programi-1.jpg adalet-ve-kalkinma-partisi-bafra-ilce-baskanliginda-bayramlasma-programi-2.jpg adalet-ve-kalkinma-partisi-bafra-ilce-baskanliginda-bayramlasma-programi-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.