Acar;"Pazar Esnafını Dinledi"

Acar;"Pazar Esnafını Dinledi"

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, Bafra’da küçük ve büyük Pazar esnaflarını ve vatandaşları ziyaret etti.

A+A-
Sohbet eşliğinde geçen ziyarette bazı esnaflar ve Pazar yerine gelen vatandaşlar çok sıkıntı çektiklerini söyledi.
 
İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, Pazar yeri ziyaretlerinde, pazarcı esnafının ve halkın sorunlarını dinleyerek 24 Haziran seçimlerinde yapılacak olan seçimlerde vatandaşların kendine destek vermesini istedi.
 
Vatandaşların yoğun olduğu yerlerde bir araya gelmeye çalıştığını söyleyen ACAR, “ Bugün Bafra’da Küçük ve Büyük pazarları geziyoruz ve  Esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Ramazan ayı malum gündüzleri çok siyasi çalışma üzerine olamıyoruz ama böyle Pazarlarımız da hemşerilerimizin ve vatandaşlarımızın yoğun olduğu yerlerde bir araya gelmeye çalışıyoruz. Sağ olsun esnaf ve halkımız olumlu ve güzel karşılıyor..İnşallah 24 Haziran’da halkımızı temsil edeceğiz “ dedi.
Pazar esnafları ve alışveriş yapan vatandaşlarla ayak üstü sohbet eden İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, esnafa bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.
sohbet-esliginde-gecen-ziyarette-bazi-esnaflar-ve-pazar-yerine-gelen-vatandaslar-cok-sikinti-cektiklerini-soyledi-5.jpgsohbet-esliginde-gecen-ziyarette-bazi-esnaflar-ve-pazar-yerine-gelen-vatandaslar-cok-sikinti-cektiklerini-soyledi-41.jpgsohbet-esliginde-gecen-ziyarette-bazi-esnaflar-ve-pazar-yerine-gelen-vatandaslar-cok-sikinti-cektiklerini-soyledi-51.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.