Acar;"İttifak Değil İktidar Geliyor"

Acar;"İttifak Değil İktidar Geliyor"

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, seçim çalışmalarına dün, gün içinde gittiği Sanayi esnafları ve akşam ziyaret ettiği Koşuköy ve Yeşilyazı köylerinde devam etti.

A+A-

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, sanayi esnaflarını, Koşuköyü ve Yeşilyazı köylerini gezerek halkın  nabzını tuttu.

24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapan ACAR, vatandaşlardan ve esnaflardan destek istedi.

Esnafın ve vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyen İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, “ Esnaflarımız, Çiftçilerimiz bu ülkenin atar damarlıdır. Asla Yok Sayılamazlar. Hak ettikleri değeri görmeleri için geliyoruz “ dedi.

Gündüz sanayi esnaflarını, akşam ise Koşuköy ve Yeşilyazı köylerini ziyaret eden ACAR, İYİ Parti olarak güçlü bir alternatif oluşturduklarını aktardı.

Ekonomik sıkıntılara da vurgu yapan İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, “ İttifak değil İktidar Diyoruz “  ifadelerinde bulundu.

Köy halkıyla çay içip sohbet eden ACAR’a olan sempati ve yoğun ilgi gözlerden kaçmadı.

Ziyaretleri sırasında şikayet ve beklentileri dinleyen ACAR, “ Bu bölgenin halkı yıllardır seçim malzemesi olmaktan bıkmışlar. 16 yıldır bu ülkeyi yöneten ve bölünmüş yolları ile övünen iktidar temsilcilerinin artık vaat olarak sunabileceği hiçbir şeyi olmadığına bende katılıyorum. Ancak bu bölgenin bir diğer sorunu da ekonomik çöküş. Her iki köyün pazarı neredeyse bir avuç insan ticaret yapıyor. Halkımız yoksulluk ve yoksunluk içinde “ dedi.

huseyin-acar-kosukoyunde-1.jpghuseyin-acar-kosukoyunde-2.jpghuseyin-acar-kosukoyunde-5.jpghuseyin-acar-kosukoyunde-4.jpghuseyin-acar-kosukoyunde-8.jpghuseyin-acar-kosukoyunde-10.jpghuseyin-acar-kosukoyunde-11.jpghuseyin-acar-kosukoyunde-12.jpghuseyin-acar-kosukoyunde-7.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.