ACAR;"BAYRAM GELMİŞ NEYİME"

ACAR;"BAYRAM GELMİŞ NEYİME"

24 Haziran’da gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Genel Seçimlerine sayılı günler kaldı.

A+A-

Seçim çalışmaları kapsamında il, ilçe ve mahalle ziyaretlerine hız veren İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, Dün Emenli ve Kuşçular köylerini ziyaret etti.

Seçimlere az bir zaman kala seçim çalışmalarını hızlandıran İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, mahalle mahalle gezerek vatandaşlar ile sohbet ederek seçim çalışmalarını sürdürdü.

Vatandaşlar ile bire bir sohbet eden İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, vatandaşların ekonomik sıkıntılardan şikayetçi olduğunu ifade etti.

ACAR : Vatandaşımız darda. Bayram gelmiş neyime diyor. Ne yazık ki evdeki hesap çarşıya uymuyor. Fiyatlar el yakıyor. Vatandaşın bu halini görmezden gelenler ise ülke büyüdü diyor. 16 yılda kimler büyüdü, nasıl büyüdü ortada. Ama endişeye gerek yok. İyiler geliyor, vatandaşımız 24 Haziran’dan sonra İYİ olacak. Çünkü onlara sözümüz var “ ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, 24 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalarını yoğun  tempoda sürdürüyor. ACAR, ilçe mahalle ziyaretleri ile vatandaşlarla sürekli bir araya geliyor.

ACAR, halkın ekonomik sıkıntılarla mücadele ettiğini ifade ederek, “ Ziyaretlerimizde vatandaşlarımız işsizlikten dert yanıyor. Alım gücünün düştüğünü belirtiyor. Ay sonunu zor getirdiklerini, kredi ve banla borçları karşı karşıya kaldıklarını ve ödeyemediklerini ifade ediyor. Her şey ateş pahası diyorlar. Vatandaşımız bizi bu hale getirenlerden artık 24 Haziran’da hesap soracağız diyor. İnşallah 24 Haziran’dan sonra bütün vatandaşlarımızı ekonomik refaha kavuşturacağız . Çünkü Sadece iyiler bunu yapar” dedi.

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, “ Gittiğimiz her yerde Hemşerilerimizle sohbet etme imkanımız oluyor. İlgi ve alakalarından dolayı her birine tek tek teşekkür ediyorum “ şeklinde konuştu.

acar;bayram-gelmis-neyime.JPGacar;bayram-gelmis-neyime-001.JPGacar;bayram-gelmis-neyime-002.JPGacar;bayram-gelmis-neyime-003.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.