ACAR;2015-2016 eğitim öğretim yılında öğrencilerimize başarılar dilerim

ACAR;2015-2016 eğitim öğretim yılında öğrencilerimize başarılar dilerim

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilere başarılar diliyorum.

A+A-

 Bizleri ve toplumu yetiştiren öğretmenlerden Türk Milletinin milli, ahlaki, manevi, tarihi ve kültürel değerlerini koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yücelten, çalışkan bireyler yetiştirmelerini bekliyor ve temenni ediyorum.
            Yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması münasebetiyle tüm öğretmen ve öğrencilere yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyorum.
             Öğretmenlik kutsal bir meslektir. Öğretmenler nesil yetiştirmek gibi kutsal bir görevi yaşam biçimi haline getirmişlerdir. Öğretmenler ülkenin ve milletin geleceğinin mimarlarıdır. Öğretmenler Anne ve Baba şefkati ile neslin yetişmesini gerçekleştirmektedirler. 
             Milliyetçi Hareket Partisi olarak eğitim camiamızın sorunlarının da bilincindeyiz. Önümüzdeki süreçte eğitim çalışanlarının hak ettikleri yerlere gelmesi için her türlü çalışmalarında ayrım gözetmeksizin yanlarında olacağımızı da bilmelerini istiyoruz. 
             Yarınlarımızın mimarları olan öğretmenlerimizden, eğitim çalışanlarından Türk Milletinin milli, ahlaki, manevi, tarihi ve kültürel değerlerini koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yücelten, çalışkan bireyler yetiştirmeleri beklentimizdir.
             Bu duygu ve düşüncelerle, “İlköğretim Haftasını’’ kutluyor, eğitim ve öğretim camiamız başta olmak üzere, okul idarecilerimize, öğretmen, öğrenci ve velilerimize huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum.

                                                                      Av.Hüseyin ACAR
                                                                MHP Bafra İlçe Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.