ACAR SIKMADIK EL BIRAKMIYOR

ACAR SIKMADIK EL BIRAKMIYOR

İYİ Parti Samsun milletvekili adayı Av. Hüseyin ACAR, 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel seçimleri kapsamında Kavak esnaflarını ziyaret etti.

A+A-

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, Kavak’ ta esnafları ziyaret ederek, sorunları yerinde dinledi. Esnafların sıkıntılı günlerden geçtiğini belirten ACAR, “Ziyaret ettiğimiz esnaflar oldukça dertli. Esnaflar siftah yapmadan iş yerini açıp kapatıyor. Allah nasip ederse Samsun Milletvekili olursam bu sorunların takipçisi olacağım. Cumhurbaşkanı Adayımız Meral AKŞENER’in  mitinglerine vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi. İYİ Parti’nin  ayak sesleri Samsun ve Karadeniz bölgesinde hissediliyor. Allah bizleri Karadeniz halkına karşı mahcup etmesin. Kazanan İYİler olsun, adalet olsun,  hukuk olsun,  barış olsun”dedi.

Kavak’ta esnaflarla sohbet eden ve dertlerini dinleyen İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR’ a, Kavak İYİ Parti ilçe Başkanı Dursun SERCAN eşlik etti.

 

Kavak esnafının ve halkının sıcak ve samimi ilgisiyle karşılaşan İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, ziyaret sonrası Kavak pazarcılar Derneği Başkanı Erdal ŞAHİN’ in düzenlediği İftar programına katıldı.

 

Burada da bölge halkıyla sohbet eden İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, görüşlerini şu şekilde belirtti :

“ Karadeniz’de il ve ilçe ziyaretlerimiz devam edecek, gittiğimiz her yerde esnaf ve vatandaşlarımızın teveccühü çok iyi, hepsi Bizlerden umutlular. İnşallah bu teveccüh sandıkta oya dönüşecektir.” Dedi.

HABER:İYİ PARTİ BASIN BÜROSU

huseyin-acar-sikmadik-el-birakmiyor-4.jpghuseyin-acar-sikmadik-el-birakmiyor-5.jpghuseyin-acar-sikmadik-el-birakmiyor-6.jpghuseyin-acar-sikmadik-el-birakmiyor-23.jpghuseyin-acar-sikmadik-el-birakmiyor.jpghuseyin-acar-sikmadik-el-birakmiyor8.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.