9 Kasım 2019 Cumartesi Bafra Vefat İlanları

9 Kasım 2019 Cumartesi Bafra Vefat İlanları

Bafra Vefat:9 Kasım Cumartesi Bafra Vefat İlanları

A+A-

Bafra esnaflarından merhum Hacı Hasan Atmaca’nın oğlu, Mehmet Atmaca’nın ve Fehmi Atmaca’nın kardeşi, Eyüp ve Fatih Atmaca’nın dayıları, Selahattin Atmaca, Adem Hacı Süleymanoğlu ve Hasan Şenocak’ın kayınbiraderi, YAŞAR ATMACA vefat etmiştir. Cenazesi bugün Tabakhane camiinde kılınacak ikindi namazına müteakip Asri mezarlığa defin edilecektir.

Bafra Haber vefat haberleri

**************************************************************************

Merhum Hasan ve Aysel Özer’in kızı, Tülin, Nevin, Turgay ve Gülizar Özer’in kardeşi, Ziya Yazgan ve Ekrem Genç’in baldızı, Muhittin Sert’in eşi, FİLİZ SERT vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Sahilkent mahallesinde defin edilecektir.
*******************************************************************************

İshaklı mahallesi sakinlerinden, merhum Dursun Özer’in eşi, Ferhat Özer’in annesi, Mehmet ve Mesut Özer’in yengesi, Osman Kalkan ve Zeliha Bulut’un  kız kardeşleri,ÜNZİLE ÖZER  vefat etmiştir. Cenazesi bugün İkindi namazına müteakip Akalan köyünde defin edilecektir.

****************************************************************************

İshaklı Mahallesi sakinlerinden Huriye Özer’i annesi, Osman Özer’in kayınvalidesi, Fatma Nur ve Berrin Özer’in anneleri, Gülümser Nayır’ın ablası, Fuat Nayır’ın teyzesi, BERRİN DEMİR vefat etmiştir. Cenazesi bugün İshaklı camiinde kılınacak öğle namazına müteakip Asri mezarlığa defin edilecektir.

***********************************************************************************

Yörgüç Köyünden merhum Mehmet Yeşilyurt’un  oğlu,Ahmet,merhum Recep ve Ömer Yeşilyurt’un kardeşleri, Osman ve Murat Yeşilyurt’un babaları ALİ YEŞİLYURT  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Yörgüç köyünde defin edilecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.