9 Haziran 2020 Bafra Vefat İlanları

9 Haziran 2020 Bafra Vefat İlanları

9 Haziran 2020 Bafra Vefat İlanları

A+A-

Çetinkaya mahallesinden merhum  Dursun Yılmaz'ın oğlu,Hasan ve Kamil Yılmaz'ın abileri, Durmuşhan,Rıza ve Alparslan'ın babaları,Talip Yılmaz vefat etmiştir.

Cenazesi  bugün saat 11:00'da  Çetinkaya mahallesinde  defin edilecektir.

-----------------------------------------------------------------------------

Şeyhören köyü sakinlerinden Mehmet Üresin'in eşi,Dursun Üresin ve Ersin Üresin'in annesi Meryem Üresin vefat etmiştir.Cenazesi bugün saat 10:00'da Şeyhören köyü aile kabristanlığına defin edilecektir.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Terzili köyünden Osman,Ali,merhum Yusuf,Hasan,Hüseyin Tütüncü'nün abileri Yaşar Turan ve Yakup Tütüncünün  babaları, Bafra esnaflarından Yunus ve Mehmet Parlak'ın dayıları, Mahmut Tütüncü vefat etmiştir.Cenazesi bugün  saat 13:00'da  Terzili köyünde defin edilecektir.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bafra esnaflarından Elektrikçi Hasan Serbest geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11.00 de Asri mezarlıkta defnedilecektir.

------------------------------------------------------------------------------

Merhum Hamit ve Dudu Önsoy'un oğlu, Ayşe, Önsoy'un eşi, Hamit ve Rümeysa Önsoy'un babaları, Tekin, Nuran ve merhum Nevzat Önsoy'un kardeşleri, Özkan ve Ufuk Önsoy'un amcaları, Evren Avcı ve Ferhat Bulut'un dayıları, Süleyman Türkmen'in eniştesi, Bayram Önsoy vefat etmiştir.  Cenazesi bugün saat 11.30 da Asri mezarlıkta kılınacak cenaze namazından sonra Bafra Belediyesi Yakıntaş Mezarlığına defin edilecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.