9.GELENEKSEL PİKNİK ŞÖLENİ

9.GELENEKSEL PİKNİK ŞÖLENİ

Çerkezköy Kapaklı Samsunlular Derneğinin düzenlediği 9.Geleneksel Piknik Şöleni 10 Haziran Pazar Günü Kapaklı-Kazak Gölü Mevkiinde yapılacak.

A+A-

 

Şenlik davetiyesi vermek üzere Samsun ve Bölgesine gelen Çerkezköy Kapaklı Samsunlular Derneği Başkanı Hicabi Süzen ve Başkan Vekili  İbrahim Aktürk yaptıkları açıklamada,’’İstanbul Çerkezköy Kapaklı Samsunlular Derneğinin her yıl yaptığı ve bu sene 9.cusunu düzenlediğimiz  Geleneksel Piknik Şöleni için çalışmalarımız son sürat sürüyor. Ben ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım Samsun’a ve İlçelerine dağılarak Belediye Başkanlarına ve Bürokratlara, vatandaşlarımıza şenliğimiz için davetiye verdik. Şenliğimizin asıl amacı gurbette olan bizlerle, Samsun Bölgesinde, Bafra’da bulunan hemşerilerimizle yılda bir kez olmak üzere hasret gidermektir. Şenliğimizde çeşitli etkinlikler,yarışmalar  olacağı gibi, müzik ziyafeti de çekilecek. Vatandaşlarımız hem piknik yapacak hem de eğlenecekler.

Eğlence ve Müzik programında özellikle Samsunlu Sanatçılara yer verdik.

Bunlar Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Hüseyin Şimşek, Pop Star Canan, Gözde Anıl, Rahmi Aydın ve sürpriz sanatçılar olacak.

Derneğimizin Piknik Ağası Enes İnşaat Emlak Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Bilal Acar ve diğer sponsorlarımız bu şenliğimiz için taşın altına elini koydular. Hepsine minnettarız. Herkesi 10 Haziran Pazar Günü Kapaklı-Kazak Gölü Mevkiinde yapılacak olan Piknik Şölenimize davet ediyoruz. Piknik için Pazar Sabahı Çerkezköy Kapaklı Samsunlular Derneğinin önünden şenlik alanına saat:09.00’da otobüsler hareket edecektir.’’diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.