7.Geleneksel Bulvar Esnaf Kahvaltısının Onur Konuğu Serdal Sefa Kocabaş Oldu

7.Geleneksel Bulvar Esnaf Kahvaltısının Onur Konuğu Serdal Sefa Kocabaş Oldu

Bafra ilçesinde bulvar caddesindeki esnafların birlik ve beraberliği göz kamaştırmaya devam ediyor.

A+A-

Bafra ilçesinde bulvar caddesindeki esnafların birlik ve beraberliği göz kamaştırmaya devam ediyor.
Ve bu birlik ve beraberlik esnasında ise geleneksel hale getirdikleri kahvaltı programları düzenliyorlar.
Ve her kahvaltı programına ise onur konuğu davet ediyorlar.
7.geleneksel bulvar esnaf kahvaltısının onur konuğu ise yaptığı çalışmalar ile sektöründe lider durumda bulunan, Bafra ve Ülkemiz ekonomisine katma değer kazandıran DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı, Bafra TSO Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş oldu.adsiz-tasarim-012.png
Konu hakkında esnaflar adına bir açıklama yapan Varlı Sigorta Aracılık Hizmetleri Emin Varlı,’’ 7.geleneksel bulvar esnaf kahvaltı programını sponsorumuz Harun Çevik organizatörümüz Hasan Uyar katkılarıyla pandemi  sebebiyle 2 yıl aradan sonra yeniden gerçekleştirdik. İlk kez Mustafa Uyar abim ve babamdan yoksun buruk ve hüzünlü geçen kahvaltımıza  katılımıyla  bizleri mutlu eden keyif veren DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı ve Bafra Ticaret Odası Başkan Adayı Serdal  Sefa Kocabaş’a ve katılımda bulunan esnaf arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. ALLAH razı olsun seneye inşallah 8.ci geleneksel bulvar esnaf kahvaltısında yine birlikte oluruz .’’dedi.
DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı, Bafra TSO Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş ise,’’Nazik davetlerinden dolayı Varlı Sigorta Aracılık Hizmetleri Emin Varlı ve bulvar caddesi esnaflarına en kalbi şükranlarımı sunmak isterim. 7.geleneksel bulvar esnaf kahvaltısının onur konuğu olarak beni davet etmeleri beni ayrıca onurlandırmış ve gururlandırmıştır. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunmak istiyorum. ‘’diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum