65 yaş ve üzeri vatandaşlar uzun bir aradan sonra sokağa çıktı

Yeni tip koronavirüs nedeniyle sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşlar, 11.00-15.00 saatlerinde getirilen serbestlik ile uzun bir aradan sonra sokağa çıktı.

A+A-

Bafra'da  Cumhuriyet Meydanı başta olmak üzere park ve caddelerde 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşlar yoğunlukla görüldü.

Emekli  70 yaşındaki Raif Yılmaz, Bugün  dışarı çıktık, parka geldik parkta banklar yok, oturacak yer yok, hiç bir yer açık değil ne yapalım, en iyisi eve gitmek evde hayat var" dedi.

Beşir Bektaş ise, Uzun bir aradan sonra dışarı çıktık, hem de eniştemi de hastaneye getirdik iyi oldu hem hava almış olduk" dedi.

65 yaş ve üzeri vatandaşlar uzun bir aradan sonra sokağa çıktı65 yaş ve üzeri vatandaşlar uzun bir aradan sonra sokağa çıktı65 yaş ve üzeri vatandaşlar uzun bir aradan sonra sokağa çıktı65 yaş ve üzeri vatandaşlar uzun bir aradan sonra sokağa çıktı65 yaş ve üzeri vatandaşlar uzun bir aradan sonra sokağa çıktı65 yaş ve üzeri vatandaşlar uzun bir aradan sonra sokağa çıktı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.