5 GÜNDÜR KAYIP GENÇ KIZDAN HABER ALINAMIYOR

5 GÜNDÜR KAYIP GENÇ KIZDAN HABER ALINAMIYOR

Samsun'un Bafra ilçesinde 5 gün önce kaybolan şeker hastası kızdan haber alınamıyor.

A+A-

Bafra ilçesinde yaşayan 20 yaşındaki Özlem Onay, 31 Temmuz günü evden ayrıldı ve bir daha geri dönmedi. Ailesi, şeker hastası olan Özlem Onay’ın Diyarbakırlı birisi ile kaçmış olabileceğini düşünüyor. Bir süre önce sosyal paylaşım sitesinden arkadaş olduğu kişiler tarafından kandırılarak kaçırıldığı sanılan açıköğretim fakültesi 2. sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Özlem Onay'ın anne ve babası kızlarının şeker hastası olduğunu söyledi. 
Gençlik Caddesi’nde simit satarak ailesinin geçimini sağlayan baba Hamdi Onay, "Cuma günü öğlenden sonra kayboldu. Hayatından endişe ediyoruz. Kendisi şeker hastası. Günde 4 kez insülin kullanıyor. Farklı kişilerden telefon geliyor, başka yerlerde olduğunu söylüyorlar. Gittiğimizde söyledikleri yerlerde bulamıyoruz. Yanlış adres veriyorlar, hayatından endişe ediyoruz. Nerede olduğuna dair elimizde hiç bir kanıt yok. Aynı gün emniyet birimlerine bildirdik, henüz bir sonuca varamadık. Bizi istemiyorsa en azından yaşadığından emin olalım o bile yeter" dedi.
Anne Aliye Onay(41) ise, "Başına bir şey gelmiş olabilir. Yaşaydı mutlaka arardı. Kızımız Cuma günü Diyarbakırlı birisi tarafından aranmış. Bizde olan telefon numaralarından farklı adresler gösteriliyor ama gösterilen adresler boş çıkıyor. Telefon numaraları var ama kızım bulunamıyor. Bizde bulunan telefon numaraları kapalı. Sadece bu Taner denilen kişinin telefonundan farklı farklı bilgi veriliyor. Başka başka yerlere yönlendiriliyor. Kızımın hayatından endişe ediyorum. Zaten hasta olduğu için yaşadığından bile ümidim kalmadı. Hasta kişilerinde böyle yerlerde kullanıldığını bildiğim için birde hafta sonuna denk gelmesi bazı şeylere işaret gibi geliyor. Kızım kendisi pişmanlık duymuş ama adresi verdiğini ve korktuğunu söyledi. Tehdit edildiğini düşünüyorum. Telefon geldiğinde üzülüp ağlayarak dışarı çıkıyordu. Bana da hep ‘bir gün gideceğim’ diyordu. O yüzden korkuyorum. Kendini Diyarbakırlı olarak tanıtan bu kişi bazen Hataylı oluyor, Diyarbakırlı olsa PKK’dan şüphe ediyorum. Hataylı dediği zaman IŞİD’den şüpheleniyorum. Nerede bulacağım çaresiz kaldım. Ne olur bana bir yardım edin. Çocuğumu bulmama yardım edin. Bilenler, görenler bir an önce bulmak istiyorum ölü veya sağ ben çocuğumu istiyorum. Özlem yavrum neredeysen çık gel yavrum her ne şekilde olursan ben seni kabul edeceğim. Lütfen gel. Ben seni çok seviyorum. Ne olur çocuğum bizi ağlatma. Bekliyorum anneciğim" diyerek gözyaşlarına boğuldu.
Hamdi ve Aliye Onay'ın 3 çocuğundan en küçüğü olan Özlem'den 5 gündür bir haber alınamıyor.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.