48 BİN KİŞİNİN ZİYARET ETTİĞİ FUARIN GÖZDESİ O OLDU

48 BİN KİŞİNİN ZİYARET ETTİĞİ FUARIN GÖZDESİ O OLDU

Samsun’da düzenlenen ve Bafra’nın onur konuğu olduğu TÜYAP Samsun 3. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarının ilgi odağı TÜRKENLER NEW HOLLAND Traktörleri oldu.

A+A-

Bafrahaber: Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği ve KOSGEB'in destekleriyle düzenlenen 3. Samsun Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı'nı beş günde 48 binden fazla kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

TÜYAP Samsun 3.Tarı,Hayvancılık ve Teknolojilerin sergilendiği fuarda yaklaşık 800 Milyon değere sahip NEW HOLLAND Traktör fuara gelen ziyaretçilerin gözdesi oldu.İleştme sahibi Tevfik TÜRKEN, “TÜYAP’ın açmış olduğu ve Bafra’mızın onur konuğu olduğu fuarda bizde yerimizi aldık. Fuar içerisinde sergilediğimiz NEW HOLLAND traktörlerimize gösterilen ilgi bizleri fazlası ile ziyade etti. Bizler Türkenler Ltd Şti olarak çiftçinin yanında olmayı yarım asırdık kendimize ilke edindik. Bunun karşılığında her gittiğimiz etkinlikte halkımızın yoğun ilgisi ile alıyoruz.”

48-bin-kisinin-ziyaret-ettigi-fuarin-gozdesi-o-oldu.jpeg48-bin-kisinin-ziyaret-ettigi-fuarin-gozdesi-o-oldu-001.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.