48 BİN KİŞİ BAFRA LEZZETİNİ TATTI

48 BİN KİŞİ BAFRA LEZZETİNİ TATTI

Samsun’da düzenlenen ve Bafra’nın onur konuğu olduğu TÜYAP Samsun 3. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarının ilgi odağı MANDA ürünleri oldu.

A+A-

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği ve KOSGEB'in destekleriyle düzenlenen 3. Samsun Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı'nı beş günde 48 binden fazla kişinin ziyaret ettiği bildirildi.
TÜYAP Samsun 3.Tarı, Hayvancılık ve Teknolojilerin sergilendiği fuarda, fuarın onur konuğu olan Bafra ürünleri ile gelen ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Fuara gelen ziyaretçilerin en çok ilgi gösterdiği gıda ürünü olan MANDA ürünleri standı yoğun ilgiye cevap veremeye çalıştı.

Samsun Damızlık Manda Yetiştiriciliği Birliği Başkanı İsmail Metin, ”bizler manda birliği olarak fuarda gelen ziyaretçilere Mandayı tanıtmak, onun ürünlerini tattırmak amacı ile fuarda yaklaşık olarak 250 kg Ayran,350 kg Yoğur ve Manda kaymağı ikram ettik. Bazı ziyaretçilerimiz manda ürününü ilk kez tattılar. Fakat bu lezzeti tatmadıkları içinde pişman olduklarını belirttiler. Amacımız manda ürünlerini daha geniş kitlelere ulaştırmak. İnşallah bu sebepten dolayı da 5 Ekim Perşembe günü Doğanca mahallemizde Manda sütü toplama merkezimizin açılışını yapacağız.”

tarim-fuari-manset-9.jpgtarim-fuari-manset-2.jpgtarim-fuari-manset-3.jpgtarim-fuari-manset-4.jpgtarim-fuari-manset-6.jpgtarim-fuari-manset-7.jpgtarim-fuari-manset-8.jpgtarim-fuari-manset-10.jpgtarim-fuari-manset-15.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.