41 Kere maşallah

41 Kere maşallah

Bafra Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Necmettin Özel’e veda yemeği verildi.

A+A-

 

necmettin-ozel-17.jpgSamsun Bafra Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Necmettin Özel’e veda yemeği verildi. 
Bafra Kaymakamlığı tarafından Öğretmenevi'nde verilen yemeğe Kaymakam Halis Arslan, Belediye Başkan Vekili İsmail Kurt, Başsavcı İbrahim Keskin, İlçe Jandarma Komutan Vekili Üsteğmen Hakan Arıkan, daire amirleri, oda başkanları ve muhtarlar katıldı.
Bafra Kaymakamlığı'nda 41 yıl görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Necmettin Özel’e Belediye Başkan Vekili İsmail Kurt ve oda başkanları plaket verdi. Özel yaptığı konuşmada duygulu anlar yaşadı. Onuruna verilen yemeğe katılan herkese teşekkür eden Necmettin Özel, ”Emekliye ayrıldığım bu günde beni yalnız bırakmayan siz değerli dostlarıma çok teşekkür ederim. Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü olarak 41 yıl çalıştım. Bu sürede görevini en iyi şekilde yerine getirme gayretinde oldum. Siz değerli dostlarımı hiçbir zaman unutmayacağım" dedi.
Kaymakam Halıs Arslan da yaptığı konuşmada, "Çalışkan bir mesai arkadaşımızdan ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyorum. Kendisine emeklilik hayatında başarılar dilerim" diye konuştu.

necmettin-ozel-16.jpgnecmettin-ozel-14.jpgnecmettin-ozel-15.jpgnecmettin-ozel-13.jpgnecmettin-ozel-12.jpgnecmettin-ozel-11.jpg

necmettin-ozel-2.jpgnecmettin-ozel-3.jpgnecmettin-ozel-4.jpgnecmettin-ozel-6.jpgnecmettin-ozel-5.jpgnecmettin-ozel-7.jpgnecmettin-ozel-8.jpgnecmettin-ozel-9.jpgnecmettin-ozel-10.jpg

necmettin-ozel-1.jpg


necmettin-ozel.jpgnecmettin-ozel-001.jpg
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum