4006 Bilim Fuarı Açıldı

4006 Bilim Fuarı Açıldı

Başkan Topaloğlu Tübitak 4006 Bilim Fuarı Proje Sergisinin Açılışına Katıldı.

A+A-
19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,19 Mayıs İlçesi Atatürk İlköğretim okulunun düzenlemiş olduğu, Tübitak 4006 Bilim Fuarı Proje Sergisinin açılışına katıldı.
Sergide 19 Mayıs İlçesi Atatürk Orta Okulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu 33 adet proje okul bahçesinde tanıtıldı. Sergi açılışı ardından bir konuşma yapan, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,”Proje, öğrencilerin problem çözme becerilerini geliştirir, yeteneklerinin farkına varmasınısağlayarak, kendilerini daha kolay ifade edebilmelerini sağlar. Bilimi sevdirmeyi sağlar. Böylece yeni bilim insanları yetiştirmede önümüz açılır. Öğretmen ve öğrencilerimiz çok büyük emek harcayarak bu projeleri  gerçekleştirmişler. Öğrencilerimiz oldukça başarılı projeler elde ediyorlar. Kendilerini kutluyorum. Eğitime verdiğimiz destek artarak, devam
edecektir” dedi.Atatürk Orta Okul Müdürü Hasan Kaya,” Yaklaşık 5 aydır öğretmen arkadaşlarımızın
rehberliğinde yapılan proje çalışmaları sonuçlandı ve 33 adet proje sergilendi. 72 tane öğrencimiz görev aldı. Okulumuz, Akademik alanda olduğu gibi, kültür-sanat ve spor alanlarında da farkındalık oluşturan başarılara imza atmaya devam etmektedir, emeği gecen bütün öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ”şeklinde konuştu.
Sergi açılışına, 19 Mayıs İlçe Kaymakamı Yavuz Güner,19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü vekili Caner Can Koç, Okul Müdürleri daire amirleri katıldı.
4006-bilim-fuari-acildi1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.