4 Mevsim Buz Lazer Rahatlığı Yaşayın!

Lazer epilasyon ağrısına son veren buz lazer, bu alanda devrim niteliğinde öncü teknolojilerle adeta yeniden tanımlandı. 

A+A-

Lazer epilasyon ağrısına son veren buz lazer, bu alanda devrim niteliğinde öncü teknolojilerle adeta yeniden tanımlandı. 
Özlem Üstündağ Güzellik merkezinde İşletme sahipleriÖzlem Üstündağ ve Cansu Üstündağ ile gerçekleştirdiğimiz özel bir söyleşide, lazer epilasyon, cilt bakımları ve güzellik adına merak edilen tüm soruları sorduk. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Özlem Üstündağ; ‘’Güzellik merkezimizde, cilt tiplerine göre bakımlar yapılmaktadır. Lekeli, akneli cilt, çizgi bakımı, hassasiyet, yaşa bağlı olarak doğan cilt problemleri gibi cilt sorunlarına temizlik, gözenek temizliği, nem maskesi, ardından ihtiyacı neyse leke açılımı, çizgi bakımı bu tür aşamalarda 2-3 saati bulan bakımlarımız uygulanmaktadır. Yine salonumuzda, bölgesel incelme adı altında yağ parçalamalarımız yapılmaktadır. Aynı zamanda vücuttan ödem atılımı sağlanır. Liposuction dalga boylarıyla yağların parçalanmasına yardımcı olunur. O bölgede oluşan sarkmalar içinde pasif jimlastikle de sıkılaştırma sağlanır. 
Buz Lazer Dört Mevsim Yapılabilir!
Lazerle ilgili merak edilen sorulara baktığımızda ise lazer 4 mevsim yapılabilir mi? Aslında sıcak atışlı cihazlar yazın kullanılmaz. Sonbahar kış dönemlerinde kullanılır. Bizim cihazlarımızla dört mevsim buz lazer yapılabilir. Acısız, ağrısız hatta sorunsuz bir lazer sonuçlandırmak isterseniz mutlaka salonumuzdaki ekip arkadaşlarımızdan detaylı bilgileri alabilirsiniz’’ şeklinde konuştu.

1-1-004.jpg1-6-001.jpg1-3-003.jpg1-2-003.jpg1-4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum