37 YIL SONRA SAMSUN’DA DÜĞÜNDE BULUŞTULAR

37 YIL SONRA SAMSUN’DA DÜĞÜNDE BULUŞTULAR

Ayşe ve Bafra TSO Eski Başkanı ,

A+A-
İşadamı Rızvan Aksoy’un biricik kızları Samsun Bakım Merkezinde Psikolog olarak Görev yapan Nazmiye Özlem ile Ümmiye ve Samsun Namık Kemal Lisesinde Din Dersi Öğretmeni olan Hamit Durhat’ın değerli evlatları Kuveyt Türk Bankası Samsun Şubesinde Bireysel ve İşletme Bankacılığı Satış Uzmanı Fatih Canik Kültür Merkezi Çırağan Düğün Salonunda yapılan muhteşem nikâh merasiminde bir de sürpriz yaşandı.
1975-76 Samsun Sanat Okulu Yapı Bölümünden Mezun olduktan sonra 37 yıldır birbirlerini görmeyen 2 sınıf arkadaşı nikah merasiminde yan yana masada oturduklarını sonradan fark ettiler.
Birbirlerine bakarak isimleri ile hitap ettikten sonra ayağa kalkarak sarılan Bafralı İşadamı, Uzun yıllardır Türki Cumhuriyetlerinde iş faaliyetinde bulunan ve devam eden İsmail Süleymanoğlu ile Samsun Azot Sanayinde İnşaat Teknisyeni iken emekli olan Topçu Necati lakaplı Necati Numan duygulandılar. 
Masadakilerin şaşkın bakışları arasında anılarını tazeleyen 2 arkadaş İşadamı İsmail Süleymanoğlu’nun Bafra Pidesi daveti ile ilerleyen günlerde buluşmak üzere vedalaştılar.
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.