366. kısa dönem erler Bafra`da yemin etti

366. kısa dönem erler Bafra`da yemin etti

Samsun`un Bafra İlçesi`nde 366. kısa dönem erler için yemin töreni düzenlendi.

A+A-

Bafra yeni kapalı spor salonunda düzenlenen törene Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, askeri erkan ve asker aileleri katıldı.

Tören öncesi Samsun İl Jandarma Komutanlığı`na bağlı narkotik köpek ibre izleyicilere kısa bir gösteri yaptı. 366. kısa dönem er Fatih Yakalı`nın askerler adına konuşmasının ardından kürsüye çıkan Samsun İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu, “ Çok kısa sürede askerlik onuruna erişerek karşımızda dimdik duran evlatlarımızla ne kadar gurur duysak azdır. Kahraman Mehmetçikler, her Türk askeri gibi bu kutsal görevi icra etmek için birliğimize katıldınız. Bu görev süresince, vicdan, adalet, başarı içerisinde olacağınıza eminim. Hiçbir güç sizi birbirinizden koparamaz” dedi. Albay Ağaoğlu`nun ardından konuşan Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, “ Şunu ifade etmek isterim ki, askerlik her Türk gencinin ödevidir, vazifesidir. Jandarma demek, asayiş ve kanun ordusu demektir. Burada acemi eğitimlerini tamamlamış Mehmetçiklerin, kutsal hizmetlerini en kısa sürede tamamlamalarını diliyorum. Ayrıca böyle güzel evlatlar yetiştiren ailelerine de teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından 366. kısa dönem erlerin yemin merasimi ve geçit töreni sonrası erler tarafından jandarma marşı ile tören sona erdi. 

1-361.jpg2-331.jpg3-270.jpg4-178.jpg5-111.jpg6-059.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.