36 Yıl sonra Buluştular

36 Yıl sonra Buluştular

Irmaksırtı İlköğretim Okulu mezunları yıllar sonra buluştu

A+A-
Samsun'un Çarşamba İlçesi Irmaksırtı Mahallesi İlköğretim Okulu 1980'li yılların ilkokul öğrencileri yıllar sonra bir araya geldi. 
 
Binlerce öğrenciyi mezun eden ve öğrencilerinin hafızasında her zaman iyi bir şekilde yer eden emekli öğretmenler Fevzi Belge, Fatma Akdemir ve Memnüne Tekiner'in katılımıyla buluşan dönemin ilköğretim okulu öğrencileri, şimdi işe değişik iş kollarında firma sahibi, çalışan ve meslek sahibi olanları biraraya geldiği organizasyonda 36 yıl sonra biraraya gelmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşadılar.
Arkadaşları ve öğretmenleriyle hasret giderenler ilkokul anılarını yad ederken, gündelik hayatları hakkında da sohbet ettiler.
Yemeğe katılanlar öğretmenlerine çiçek takdim edip ellerini öperken, "Okul günleri hiç bir zaman unutulmuyor. Arkadaşlarımızla yıllar sonra hasret gidermek bizleri çok mutlu etti. İnşallah ilerleyer zamanlarda yine biraraya gelmek için sözleştik." dediler.
Öğrencileri ile her zaman gurur duyduklarını belirten emekli öğretmenler Fevzi Belge, Fatma Akdemir ve Memnüne Tekiner'de kendilerini unutmayan her bir öğrencilerine teşekkür ederek hayatlarına başarılar diledi.
Fevzi'nin Yeri'nde yapılan programda duygu dolu anlar yaşanırken, son olarak okulda çekindikleri gibi toplu fotoğraf çektirdiler.
36-yil-sonra-bulustular.jpg36-yil-sonra-bulustular-001.jpg36-yil-sonra-bulustular-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.