30 Mart da Bafra`mızı Hep beraber yöneteceğiz.

30 Mart da Bafra`mızı Hep beraber yöneteceğiz.

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı İnş. Mühendisi Özgür Topkaya secim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

A+A-

Secim kapsamı nedeni ile MHP Bafra Belediye Başkan Adayı Topkaya, Balıklar ve Sarıkaya köyünü ziyaret etti. Köylüler MHP ilçe Teşkilatını davul zurna ile karşıladı bozkurt işareti ile uğurladı.

Burada konuşma yapan MHP Başkan Adayı Özgür Topkaya ; “ değerli köy sakinleri bize gösterdiğiniz ilgi için hepinize ayrı ayrı teşekkürler ediyoruz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak Gezmedik yer Konuşmadık vatandaş bırakmayacağız. Sevgili hemşerilerimizin ayağına gidiyoruz. Gözlerine bakıp söz veriyoruz. Nasıl bir Bafra istediklerini soruyoruz Bafra için beklentilerinden daha da fazlasını yapacağımızı açıkça ifade ediyoruz. Biz sözümüzün arkasındayız. Bugün söz verip yarın unutanlardan olmayacağız. Bugün oy istemek için destek istemek için geldiğimiz insanlarımızı yarın kapı önlerinde bekleten dertlerini kulak arkası edenlerden olmayacağız. Biz bugün nasıl halkımızın arasında başımız dik geziyorsak yarında yapacağımız hizmetler sonrası aynı şekilde gururla sokaklarda gezeceğiz. Dışarıda insanlar nasıl hizmet yapıldığını Bafra’yı örnek göstererek anlatacağız. 

Bunları yaparken hızlı ve güvenilir hizmet sunacağız. Birleşme veya birlik ifadeleri, sadece seçim süreci içerisinde değil, görev yaptığımız süre içerisinde insanları ötekileştirmeden siyasi görüşü ne olursa olsun. Herkesi kucaklayacağız

Avrupa standartlarında altyapılı, imarlı köyler ve kasabalar geliştirmeğiz, Çiftimize sağlık, eğitim, kültür alanlarında gerekli altyapıyı kuracağız. Ben inşaat mühendisiyim, belediye’de altyapı, üstyapı ve planlama konusunda bir sıkıntımız olmaz. Tarımda ürün çeşitliliğini ve verimliliği artıracak projelere hız vereceğiz. Üretim aşamasından hasat dönemine kadar çiftçimizin yanında olacağız her hibenin köylümüz için Avrupa destek projelerinin takipçisi olacağız 30 Mart da Bafra`mızı Hep beraber yöneteceğiz”.dedi

Topkayadan sonra söz alan MHP Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar:

“Milliyetçi Hareket Partisi olarak yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde genç, dinamik azimli Belediye’yi sizlerin ayağına getirecek 36 yaşında inşaat mühendisi bir kardeşimizi Aday olarak sizlerin karşısına takdim ettik.

30 MART 2014 Tarihi’ndeki mahalli seçimler sadece bir mahalli seçimler olarak algılan mamalı. Bafra’da göç vermeyen köy var mı? 12 yıldır daimi bir şekilde Ak Parti oy veriyorsunuz. 

Hepimiz Müslüman’ız hepimiz kardeşiz ama kardeşler arasında adalet var mı? Adalet Türkiye de artık tartışılır oldu. Bu hükümet döneminde icralık olmayan köylü kalmadı köylüye ananı da al git diyen bir anlayışı kabul etmiyoruz. Bugün bakıldığında yargı camiası sürgün ediliyor hırsızı yakalayanı sürgün ediyorlar. Gelinen süreçte baktığımız zaman devlet arasındaki kurumlarda güven kalmadı yürütmede içişleri’nde Emniyet camiasında sürekli müdürler sürülüyor devletin şirazesi kaydığını Devletin şirazesi ile oynandığını görüyoruz. 30 MART 2014 Tarihi’nde sizlerden yetki istiyoruz bize göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı hepinize teşekkür ediyoruz”. Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum