3 PUAN, BAŞKAN KAR’A HEDİYE EDİLDİ

3 PUAN, BAŞKAN KAR’A HEDİYE EDİLDİ

Samsunspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında evinde konuk ettiği Balıkesirspor’u 3-0 yenerken, oyuncular da 3 puanı geçtiğimiz günlerde 53 yaşına giren Başkan Emin Kar’a hediye etti.

A+A-

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, “Bugün lider olan takım ile oynadık ve iyi hazırlanmıştık. Bizim en büyük artımız çok iyi mücadele etmemizdi. Bunu çok iyi bir şekilde sahaya yansıttık. Böyle yürekli oyuncularımı kutlarım. 3 puanı 3 golle aldık ve bunu hak ettik. Özellikle ilk yarıda Ekigho’nun kaçırdığı pozisyon gol olsaydı daha da iyi goller olabilirdi. 2. yarıda yine kaçırdık ama lider olan bir takımdan 3 puanı 3 golle aldık. Aramızdaki puan farkını 3 puana indirmiş olduk. Yarıştan kopmamak için bu tür maçları kazanmak gerekiyor. İnanıyorum ki biz bu türlü mücadelelerde böyle oynarsak istediğimiz sonuçları alırız. Bugün iyi bir 3 puanı lider bir takımdan aldık” dedi.

ARİF ŞAHİN: "SANA FRİKİKTEN BİR GOL ATACAĞIM" 
Samsunsporlu futbolcu Arif Şahin, Bugünün çok güzel bir gün olduğunu belirterek, "Çok zevkli bir maç oldu. İyi savunma yaptığımızı düşünüyorum. Bence daha fazla gol olabilirdi. Balıkesirsporlu kaleci Ahmet Şahin benim için çok değerli bir insan. Elazığspor’da beraber oynadık ve şampiyonluk yaşadık. Maçtan önce şakalaştık ‘sana frikikten bir gol atacağım’ dedim ama normal bir gol attım" şeklinde konuştu.

TURGAY GÖLBAŞI: "BUGÜN İÇİME DOĞMUŞTU"
Samsunsporlu bir diğer futbolcu Turgay Gölbaşı ise takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini vurgulayarak, "Ben arkadaşlara ‘3-0 yeneriz’ dedim. Öylede oldu. Bugün içime doğmuştu. Üçüncü golü de ben atınca benim için çok iyi oldu. Ahmet Şahin’e gol atmak biraz zor. Çünkü çok iyi bir kaleci. Geçen seneki takım kamp yapmamış takımdı. Ama bu sene takım baştan kuruldu ve kampa girdi. Onun için çok iyi oynuyoruz" ifadelerini kullandı.

BALIKESİRSPOR CEPHESİ
Kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getiren Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, "İlk yarı iyi mücadele ettik. İlk devre şansız bir gol yedik. 2. yarıda ikinci golden sonra iyi tepkiler veremedik. Bireysel oyuna döndük ve böyle olunca da futbol adına ortaya çok iyi şeyler çıkartamadık. Bugün Balıkesirspor adına kötü bir gündü. Ama futbolda bazen böyle günler oluşabiliyor. Bundan sonraki maçlarda daha dikkatli olacağız. Bugün bize iyi bir ders olacak. Bireysel oyunu bundan sonra tercih etmeyiz. İkinci golden sonra takımımız bireysel oyuna döndüğümüz için kaybettik. Hedefimizi oyuncularımız belirleyecek. Kaybederlerse orta sıralarda kazanırlarsa yukarılara gideriz" diye konuştu.

ERTUĞRUL ARSLAN: "RAKİPLERİMİZ BİZİ YENMEK İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR"
Balıkesirsporlu futbolcu Ertuğrul Arslan, ligin zirvesinde olmanın zor olduğununu belirterek, "Rakiplerimiz bizi yenmek için sahaya çıkıyor. Bugün ortada giden bir maç vardı. Takım halinde oynamazsanız bu tür mağlubiyetler alırsınız. Biz bunun üstesinden geliriz. Bu bize iyi bir ders olur ve ayaklarımız yere sağlam basar. Çünkü ligin zorlu maçları var" şeklinde konuştu.

SERHAT AKYÜZ: "UMARIM BU BİZE İYİ BİR DERS OLUR"
Balıkesirsporlu futbolcu Serhat Akyüz, uzaktan yenilen golün takımın dengesini bozduğunu ifade ederek, "Maça gelirken hocamız ‘Samsunspor’un iyi oyunculardan kurulu bir takım’ olduğunu söylemişti. Umarım bu bize iyi bir ders olur. Yaklaşık 30-35 metreden yediğimiz gol bizim takım dengemizi bozdu" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.