3 Aralık Dünya Engelliler Günün'de Tütün Müzesini Gezdiler

3 Aralık Dünya Engelliler Günün'de Tütün Müzesini Gezdiler

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Bafra Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri Bafra Tütün Müzesini gezerek Sorumlu Canberk Uncu'dan bilgiler aldı.

A+A-

3 Aralık Dünya Engelliler Günü "Engel Değil Destek Olun" projesi kapsamında Bafra Tütün Müzesinde etkinlik gerçekleştirildi.


  Özel Bafra Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Rehber Öğretmeni Nagihan KANBUR ve öğrencileri Bafra Tütün Müzesinin düzenlemiş olduğu kahvaltı ve Müze bilgilendirme etkinliğine katıldılar.


  Tütün Müzesi Sorumlusu Antropolog Canberk UNCU Müze Rehberleri Hülya KANBUR ve Asena KAŞIKCI eşliğinde "Engel Değil Destek Olun" etkinliği kapsamında Engelli bireylerin ve ailelerinin zorlu yaşam koşullarına dikkat çekmek, yaşanan sorunlara yönelerek onların günlük yaşamını kolaylaştıracak farkındalık çalışmaları ile 'En Büyük Engel Sevgisizliktir' mottosunu içselleştirerek 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü Kutladılar.

 

 

3-aralik-dunya-engelliler-gununde-ogrenciler-eglenceli-etkilesimde-bulustu.jpeg3-aralik-dunya-engelliler-gununde-ogrenciler-eglenceli-etkilesimde-bulustu-001.jpeg3-aralik-dunya-engelliler-gununde-ogrenciler-eglenceli-etkilesimde-bulustu-002.jpeg3-aralik-dunya-engelliler-gununde-ogrenciler-eglenceli-etkilesimde-bulustu-003.jpeg3-aralik-dunya-engelliler-gununde-ogrenciler-eglenceli-etkilesimde-bulustu-004.jpeg3-aralik-dunya-engelliler-gununde-ogrenciler-eglenceli-etkilesimde-bulustu-005.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.