3 ADIM YÜRÜMEYENLERE İNAT

3 ADIM YÜRÜMEYENLERE İNAT

Artık nerede ise tüm birim müdürleri Devletin verdiği imkanları sonuna kadar pervasızca savururken bu tür haberleri duymaya ihtiyacımız olduğunu düşünerek..

A+A-

 

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Mercedes marka makam arabasını sattı.

Vali Yerlikaya, 80 bin TL’ye satılan otomobilden elde edilen parayı hayırlı işlerde kullanacağını söyledi. 
Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, kullandığı makam aracı olan 2006 model Mercedes Marka otomobilini satma kararı aldı. Vali Yerlikaya’nın talimatı ile 80 bin TL’ye bir araç kiralama firmasına satılan otomobil yerine ise yeniden bir makam aracı alamayacağı öğrenildi. Tekirdağ İl Özel İdaresi tarafından satışa çıkarılan Valilik makam arabasını neden satıldığını soran basın mensuplarına açıklama yapan Tekirdağ Valisi Yerlikaya, “Mülkiyeti valilik uhdesinde değil, iyi niyetle kurulmuş bir vakıf üzerinden alınmış. O vakıf denetime girmiş denetimde müfettiş demiş ki bu vakıf böyle bir araç alıp ta hizmete sunulması ön görülememiş, bende otomobili uygun görmedim. Sizde olsanız uygun göremezsiniz. Bizde bunun üzerine aracı satışa çıkardık. Arabanın parasını daha hayırlı işlerde kullanacağız” dedi.
KORUMALARININ KULLANDIĞI ARACA BİNİYOR
Tekirdağ Sosyal Hizmetler Vakfına ait Valilik Makam aracı olarak kullanılan otomobilin açık teklif usulü ile 80 bin TL karşılığında bir araç kiralama firmasına satıldı. Vali Yerlikaya, otomobilinin satılmasının ardından daha önce korumalarının kullandığı otomobili makam aracı yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.