Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanlığı'ndan Aşure İkramı

Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanlığı'ndan Aşure İkramı

Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanlığı, Yüzyıl Bulvarı'nda vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

A+A-

Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanlığı, Yüzyıl Bulvarı'nda vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Etkinliğe Katılanlar

Etkinliğe, Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Ömer Özen, Başkan Yardımcıları Galip Küçük Çakır ve Filiz Yılmaz, Teşkilat Başkanı Murat Ünlü ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Günün Anlam ve Önemi

Etkinlikte konuşan İlçe Başkanı Ömer Özen, aşure gününün kültürel, örfi ve geleneksel değerlerine sahip çıkma adına önemli bir gün olduğunu vurguladı. Özen, "Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Teşkilatı olarak, Aşure Haftası'nda halkımızla bir araya gelerek kaynaşmayı, dayanışmayı ve birlikteliği pekiştirmek istedik" dedi.

Genel Başkan ve İl Başkanının Mesajı

Başkan Özen, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan ve Samsun İl Başkanı İbrahim Yaşar'ın kültürel değerlerin korunmasına yönelik verdiği talimatlar doğrultusunda bu etkinliği düzenlediklerini belirtti. "100. Yıl Bulvarı'nda düzenlediğimiz aşure etkinliğiyle bu kültüre sahip çıkmak ve halkımızı bir araya getirmekten gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Etkinliğin Devamlılığı

Başkan Yardımcısı Filiz Yılmaz da, "Değerli üyelerimizle birlikte tertip ettiğimiz aşure etkinliği, ekip çalışmasının ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Bu tür buluşmalarımız ve etkinliklerimiz devam edecek" dedi.

Aşure İkramı

Başkan Yardımcısı Galip Küçük Çakır tarafından 13 çeşit malzeme kullanılarak hazırlanan aşureler, Başkan Özen ve diğer katılımcılar tarafından dua edilerek vatandaşa ikram edildi.

Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Teşkilatı olarak düzenlenen bu etkinlik, vatandaşlar arasında büyük beğeni topladı ve yoğun ilgi gördü.yeniden-refah-partisi-bafra-ilce-baskanligindan-asure-ikrami-5.jpgyeniden-refah-partisi-bafra-ilce-baskanligindan-asure-ikrami-4.jpgyeniden-refah-partisi-bafra-ilce-baskanligindan-asure-ikrami-3.jpgyeniden-refah-partisi-bafra-ilce-baskanligindan-asure-ikrami-2.jpgyeniden-refah-partisi-bafra-ilce-baskanligindan-asure-ikrami-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum