29 EKİM İLKOKULU HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ

29 EKİM İLKOKULU HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ

29 Ekim İlkokulu 4-E Sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Kudret BAYAR rehberliğinde, Bafra 75 Yıl Huzurevi’ni ziyaret ettiler.

A+A-

Öğretmenleriyle huzur evinde bulunan yaşlıları ziyaret eden öğrenciler, huzur evi sakinlerini neşeye boğdu.

Öğrencilerimiz, huzurevinde bulunan yaşlılarla sohbet ederek, onlara çeşitli hediyeler takdim ettiler. Öğrencilerimizin ziyaretlerinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden yaşlılar, çocukları kendi torunları gibi gördüklerini belirttiler.

Minik öğrencilerin, huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etmelerinin kendilerini ve huzurevi sakinlerini sevindirdiğini belirten sınıf öğretmeni Kudret BAYAR, "Yavrularımızın huzurevi sakinlerini ziyaret etmesi bir sosyal sorumluluktur. Eğitimin yanı sıra öğrencilerimize, yaşlılara olan saygı ve sevgiyi aşılamaya çalışıyoruz. Bu ziyaretleri sık sık yapmak gerekiyor." dedi.

Bafra 75.Yıl Huzurevi Müdürü Mustafa ERDOĞAN, 4-E sınıfı öğretmeni Kudret BAYAR’a ve sınıf öğrencilerine ziyaretten dolayı teşekkür etti.

29-ekim-ilkokulu-huzurevini-ziyaret-etti.jpg29-ekim-ilkokulu-huzurevini-ziyaret-etti-001.jpg29-ekim-ilkokulu-huzurevini-ziyaret-etti-002.jpg29-ekim-ilkokulu-huzurevini-ziyaret-etti-003.jpg29-ekim-ilkokulu-huzurevini-ziyaret-etti-004.jpg29-ekim-ilkokulu-huzurevini-ziyaret-etti-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.