25 yıl cezası bulunan firari yakalandı

25 yıl cezası bulunan firari yakalandı

Adana'da 4 yıl önce cinayet işleyen ve 25 yıl hapis cezası alan firari, Adana polisinden kaçamadı.

A+A-

İddiaya göre, 22 Aralık 2010 tarihinde Ramazan D'nin akrabaları, Seyhan ilçesinde Ahmet Alat isimli şahsı öldürdü. Bu nedenle Ramazan D. ile Alat ailesi arasında husumet çıktı. Cinayetten 6 ay sonra da Ahmet Alat'ın kardeşi Mehmet Alat ile Ramazan D. ve arkadaşları Ali Can Ç, Selahatin T., Ahmet T. karşılaştı. Yaşanan tartışma sırasında Ramazan D. av tüfeğiyle Alat'a ateş etti. Yaralanarak hastaneye kaldırılan Mehmet Alat 2 gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olaya karışan Ali Can Ç., Selahattin T. ve Ahmet T. yakalanırken Ramazan D. ise kaçtı. 
Firari Ramazan D., Adana Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlayan davada gıyabında yargılandı. Sanık Ramazan D. 'Tasarlayarak adam öldürme' suçundan 25 yıl hapis cezası aldı. 
Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı İnfaz Büro Amirliği ekipleri şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Seyhan'da bir evde olduğu tespit edilen Ramazan D. yapılan baskınla yakalandı. Ancak üzerinden Vedat D. isimli kimlik çıkan şahıs, Ramazan D. olmadığını söyledi. Bunun üzerine parmak izi tespiti yapılan şahsın Ramazan D. olduğu belirlendi. Hükümlü emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye ardından da cezaevine götürüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.