24 Kasım Öğretmenler günü kupası sona erdi

24 Kasım Öğretmenler günü kupası sona erdi

24 Kasım Öğretmenler günü nedeni ile gerçekleştirilen Voleybol turnuvası dün yapılan kapanış maçları ile son buldu.

A+A-

24 Kasım Öğretmenler günü nedeni ile gerçekleştirilen Voleybol turnuvası dün yapılan kapanış maçları ile son buldu.

Dün yapılan karşılaşmalarda, 3. Dededağ ortaokulu olurken 4. Atatürk Anadolu Lisesi Oldu. Üçüncülük dördüncülük maçından sonra final karşılaşmasına geçildi. Final karşılaşmasında İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi, Çözüm Kolejini yenerek şampiyon oldu.

Dereceye giren öğretmenlerin ödüllerini, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak verdi.

Turnuva sonrasında söz alan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu şunları söyledi, 24 Kasım öğretmenler nedeni ile turnuvaya katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim. Bu turnuvada bizim yanımızda olan İlçe müdürümüz Osman Şenocak’a ve hakemlerimize de ayrıca teşekkür ederim” dedi.

24-kasim-ogretmenler-gunu-nedeni-ile-gerceklestirilen-voleybol-turnuvasi-dun-yapilan-kapanis-maclari-ile-son-buldu.jpg24-kasim-ogretmenler-gunu-nedeni-ile-gerceklestirilen-voleybol-turnuvasi-dun-yapilan-kapanis-maclari-ile-son-buldu-001.jpg24-kasim-ogretmenler-gunu-nedeni-ile-gerceklestirilen-voleybol-turnuvasi-dun-yapilan-kapanis-maclari-ile-son-buldu-002.jpg24-kasim-ogretmenler-gunu-nedeni-ile-gerceklestirilen-voleybol-turnuvasi-dun-yapilan-kapanis-maclari-ile-son-buldu-003.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.